Nieuwe collega’s

Nieuwe collega’s

We hebben vorig jaar flink wat nieuwe collega’s mogen verwelkomen. De nu al onmisbare Rene leidt al ruim een jaar de gehele internationale logistiek in goede banen. Heeft u een strakke planning, is uw locatie wat lastig te vinden, heeft u hulp van onze bouwteams nodig? Rene schiet niet snel in de stress – waar wij erg blij mee zijn – en zorgt dat het wordt geregeld. De telefoon van Rene staat vaak roodgloeiend waardoor het fijn is dat Dennis als hoofd magazijn veel uit handen neemt. Hij brengt structuur en begeleidt alle binnenkomende en uitgaande zendingen.

Voor alle advies en verkoop kunt u naast Vincent en Robin nu ook terecht bij de enthousiaste Remco. Krijgt u Remco aan de lijn? Dan krijgt u er gegarandeerd een lach en gezellig gesprek bij, hij zit nog weleens op zijn praatstoel namelijk.

Ook ik (Anouk) kon wel wat hulp gebruiken en Laurette wilde graag wat marketing en communicatie ervaring opdoen naast haar studie. Een energieke aanwinst voor ons team en ze zit vol ideeën dus u kunt nog leuke updates van ons verwachten dit jaar!

Ook in het buitenland is ons team gegroeid. Thijs, onze agent in Frankrijk wordt nu ondersteund door zijn broer Pieter. In Spanje kunnen klanten sinds een aantal maanden terecht bij Salvador  en omdat de vraag naar glamping fors toeneemt in Kroatië heeft ook Nikola zich een paar maanden terug bij ons gevoegd. In Duitsland zijn we een samenwerking aangegaan met Finkota.

Nieuwsbrief

  • Nieuwste modellen
  • Aankomende beurzen
  • Laatste innovaties
  • En nog veel meer...
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.