Een Thermotent op maat kopen

Een thermotent is de ideale manier om zowel in de warme maanden als in de koudere maanden uw gasten van een fijn verblijf te voorzien. Tussen onze tenten zit dan ook zeker een geschikte tent voor uw camping. Want niet iedereen heeft dezelfde doelgroep. Misschien is uw camping gericht op gezinnen of juist op koppels die samen de rust willen opzoeken. Bij het kopen van een thermotent is het fijn als u hier op kunt inspelen. Zodat u gezinnen de ruimte kunt bieden die zij nodig hebben, maar ook voor koppels een knus onderkomen beschikbaar hebt. Daarom bieden we bij Outstanding een ruime keuze in het aantal formaten thermotenten.


Vier seizoenen verhuur Vier seizoenen verhuur

Safaritent look and feel Safaritent look and feel

Maximaal rendement per m2 Maximaal rendement per m2

Vier seizoenen lang glamping-plezier

Zoekt u een tent die vier seizoenen verhuurd kan worden? En wilt u zoveel mogelijk rendement per m2 halen? Dan is de Thermotent Wood ons antwoord. Deze moderne geïsoleerde tent is voortgekomen uit onze Safaritent Wood: de meest gekozen tent en een innovatieve klassieker. En dit ziet u terug in deze thermotent. Met deze geïsoleerde tent biedt u uw gasten élk seizoen een Outstanding kampeerbeleving.

Een Thermotent van hoge kwaliteit

Bij Outstanding zorgen we graag voor het totaalplaatje. Dat totaalplaatje begint met de kwaliteit van onze tenten. Dankzij het gebruik van kwalitatieve en duurzame materialen zijn onze tenten gemaakt van de hoogste kwaliteit. Om het kampeergevoel vast te houden is de binnentent gemaakt van canvas. De buitentent is gemaakt van PVC met een canvas look en structuur. Op deze manier wordt tevens de levensduur van de tent verlengd.

Onze partners

Uw thermotent opgebouwd door ons professionele team

Koopt u een thermotent bij Outstanding, dan helpen we u graag met onze persoonlijke service. Van advies op maat bij het maken van uw keuze tot de volledige opbouw van de tenten door ons ervaren team. Bent u ook op zoek naar een manier om uw seizoen te verlengen en uw gasten het hele jaar door te laten genieten van een luxe glampingvakantie? Onze thermotenten bieden u deze mogelijkheid. Bied uw gasten de ultieme glampingervaring én geef een boost aan uw omzet met onze prachtige thermotenten!

 

Vraag informatie aan over onze Thermotent Wood

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op met Remco
en hij helpt u verder met uw plannen!