23 maart 2018

Nieuw, nieuwer, nieuws(t)

Wat kan er toch veel gebeuren in een korte tijd! Het is pas maart en we kunnen 2018 nu al het jaar van vernieuwing noemen. Zo lieten we u kennismaken met onze nieuwe modellen, vernieuwden we de showroom, kregen we een nieuw magazijn om snelle levering uit voorraad te waarborgen en mochten we nieuwe collega’s en partners verwelkomen in het binnen- en buitenland. Allemaal leuke ontwikkelingen voor onszelf, maar wat betekent dit voor u?

1. Nieuwe modellen – Innovatie op uw camping

Glamping blijft in populariteit toenemen. Een positieve ontwikkeling, maar hierdoor gaan ook steeds meer partijen luxe vakanties in safaritenten aanbieden. Innovatie is belangrijk om je te blijven onderscheiden van de concurrentie. Voor de ultieme glamping vakantie boekt men immers bij u, toch?

Om onze klanten dit glamping seizoen een ruimere keuze te geven, hebben we ons assortiment uitgebreid met drie nieuwe innovatieve modellen. Nieuwe safaritenten en lodges met ieder een eigen uitstraling: de Safari Cottage en de Medley Lodge. De Cottage is te omschrijven als chique, klassiek en landelijk en is door de unieke maatvoering ruimer dan de andere safaritenten. De Medley Lodge is een ware eyecatcher met een royale entree aan de lange zijde. Bekijk ons assortiment.

2. Nieuwe showroom – Een beleving in Renswoude

Vorig jaar hebben we onze showroom overhoop gehaald en een compleet nieuwe look gegeven. En moest er natuurlijk ruimte worden gemaakt voor de nieuwe modellen.

De nieuwe showroom geeft een betere beleving van de safaritenten en lodges. De afgelopen tijd hebben we qua ontwikkeling sowieso niet stil gezeten. Ook ons assortiment meubelen is flink uitgebreid. Bijna alles wat we aanbieden is nu aanwezig in de showroom. Van een safaritent met open leef keuken en praktische indeling tot een lodge met hottub op de veranda en een glijbaan voor de kinderen. Nieuwsgierig? Maak hier een afspraak.

3. Nieuw magazijn – Sneller leveren uit voorraad

Iets waar wij ons mee onderscheiden is de snelle levering uit eigen voorraad. Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat we hier de ruimte voor hebben. Door de groei van de afgelopen jaren groeiden wij letterlijk ons magazijn uit. Rene regelt alle planningen en logistiek en is inmiddels onmisbaar geworden op kantoor. Daarom biedt Dennis sinds kort hulp inhet magazijn van de nieuwe opslag in Woudenberg. Meer weten over onze levertijden? Vraag het Remco of Richard.

4. Nieuwe collega’s – Met wie heeft u eigenlijk te maken?

Misschien heeft u onze kerstkaart wel voorbij zien komen op Facebook? Dan heeft u vast gezien hoe groot ons team inmiddels is geworden! Bekijk hier de foto.

Iemand informeren of inspireren? Deel het: