Passend interieur voor iedere tent

  • Uitgebreid assortiment steigerhouten meubels

  • Hoge kwaliteit

  • Voor een complete inrichting

  • Vloeren van steigerhout

  • Avontuurlijk en robuust

Een tent met een compleet safaritent interieur

Wat maakt een glamping tent comfortabel? Het interieur en de accessoires! Daarom leveren wij ook steigerhouten meubels en alle toebehoren. Bovendien kunnen wij uw glamping voorzien van matrassen, kussens en zelfs een pelletkachel! Zo kunt u uw gasten een volledig ingerichte safaritent of thermotent bieden.

Na een dag ravotten in het zwembad, een stadje bezoeken of wandelen lekker relaxed op de bank ploffen. Wie wil dat nu niet? Elke vakantieganger zoekt rust. En u biedt ze dat met onze prachtige meubels en accessoires. Het echte glamping gevoel met onze steigerhouten meubels en compleet ingerichte badkamer: laat uw gasten genieten.

Safari Adventure interieur voor uw glamping

Safari adventure: de interieurstijl die past bij iedere glamping. Onze Safari Adventure interieursstijl bestaat uit steigerhouten, avontuurlijke en robuuste meubels. Een stijl die het glamping concept ademt en dus geschikt is voor elk soort safaritent.

Avontuurlijk glamperen

Avontuurlijk glamperen: daar horen de steigerhouten meubels van onze Safari Adventure bij. Op deze pagina maakt u kennis met onze avontuurlijke en geliefde interieurstijl. Onze steigerhouten glamping meubels zijn splintervrij, dat zit wel zo lekker. De vuil- en waterafstotende coating maakt dat u weinig onderhoud heeft. Het geschaafde steigerhout zit niet alleen heerlijk, u heeft er ook amper omkijken naar. Een ingerichte safaritent die uw gasten het avontuurlijke en landelijke gevoel van kamperen laat ervaren.

  • De klassieke safaritent inrichting
  • Avontuurlijk en robuust
  • Steigerhouten meubels
  • Gemonteerd of op maat gezaagd geleverd
  • Alle accessoires uit voorraad leverbaar

Meer weten? Kijk eens in onze meubelcatalogus!

De koning van hun ingerichte safaritent interieur

Onze steigerhouten glamping meubels zijn splintervrij, dat zit wel zo lekker. Al ons steigerhout wordt gespoten, wat zorgt voor een waterafstotende coating. Dit beschermt het steigerhout tegen vocht en zorgt dat u de tafel gemakkelijk met een doekje afneemt. Het geborstelde steigerhout zit niet alleen heerlijk, u heeft er ook amper omkijken naar. En uw gasten voelen zich de koning van hun safaritent!

safaritent groot kopen met meubels

Geschaafd steigerhout met minimale werking

Wij gebruiken alleen geschaafd steigerhout. Dit zorgt voor mooi en strak hout, maar houdt de structuur van het steigerhout goed zichtbaar.

Al ons steigerhout is terug gedroogd tot wel 18 procent. Hiermee zorgen wij dat de werking van het hout minimaal is. Daarnaast werken wij met compriband. Dit bevestigen wij tussen alle planken van onze steigerhouten wanden. Zo voorkomen we het ontstaan van kieren en wordt de privacy van verschillende vertrekken in uw tent gewaarborgd.

Wist u dat?

Neem een kijkje binnen en laat u inspireren

Welke tent past bij u?

Hoe ziet uw ideale safaritent of lodge eruit? Wij bieden u vrijblijvend advies en talloze mogelijkheden. Zo vinden we de glamping accommodatie die bij u past.

Geïnteresseerd? Neem dan eens contact op met Felicia. Zij kan u verder helpen met uw wensen!