10 maart 2022

Tips voor de styling van uw safaritent

Gekleurde kussens, een modern dekbedovertrek, een schilderij op de muur of een mooi servies. Het zit hem in de details die het verschil maken. Waar voorheen de bestemming leidend was voor een vakantiekeuze, wordt bij glamping de beleving steeds belangrijker. Daarom is het een must om een unieke sfeer te creëren voor uw gasten. Hiermee zet u uw glamping beter in de markt en spreekt u een specifieke doelgroep aan.

Maar hoe onderscheid u zich van alle andere glamping aanbieders? Door onze jarenlange ervaring over de hele wereld delen we graag enkele tips en inspiratie.

Welk interieur past bij uw doelgroep?

Om een volledig unieke beleving te bieden, moet het interieur van uw glamping tenten passen bij de doelgroep die u aan wilt spreken. Ontvangt u vooral gezinnen met kinderen? Houdt hier dan rekening mee, juist bij de inrichting van uw tenten. ‘Als de kinderen genieten dan genieten wij ook’ is een veelgehoorde term binnen het ouderschap. De stem van het kind bij een keuze voor een camping en accommodatie is dus erg belangrijk.

U kunt uw glamping tent zo avontuurlijk en speels maken als u zelf wilt. Zó is de hangmat een geliefde ‘lounge’ plek voor de kids. Opzoek naar meer avontuur? Uw kleinste gasten genieten van een unieke klimwand en glijbaan in de tent. Daarbij heeft u de mogelijkheid om meerdere speelruimtes te creëren, zelfs onder onze populaire bedstee! Maak de beleving compleet voor het hele gezin.

Een totaalbeleving voor uw gasten

Naast luxe en comfort gaat het tegenwoordig om de totaalbeleving. Staat uw glamping voor avontuur? Laat dit dan terugkomen in de styling van uw safaritenten. Om het compleet te maken kan het organiseren van activiteiten die passen bij uw concept bijdragen aan de beleving en sfeer. Zo draagt een survivalparcours op uw camping bij aan het avontuurlijke karakter. Heeft u een glamping retraite? Biedt uw gasten dan yogalessen, massages of laat elke ochtend een gezonde smoothie langsbrengen.

Dyreparken in Noorwegen weet precies hoe ze een totaalbeleving moeten bieden aan hun gasten. Het Safaripark heeft alle tenten volledig ingericht met onze Safari Adventure meubels. Daarnaast hebben ze er een eigen touch aan gegeven door middel van accessoires, afgestemd op het Safaripark. Kussens in dierenprint, bijpassende schilderijen en lichtbruine effen dekbedovertrekken. Alles ademt hier het safarigevoel. Na een bezoek aan het dierenpark dromen de gasten letterlijk weg naar de savannes, oerwouden en toendra’s. Gegarandeerd een unieke glamping ervaring!

Stappen zetten door innovatie en exclusiviteit

Er ontstaan steeds meer unieke concepten binnen de recreatiebranche. Onderscheidend blijven is dus belangrijk. Ook wij blijven ons hierin dagelijks verder ontwikkelen om vernieuwend te blijven. We houden de markt scherp in de gaten en inventariseren de behoeften van onze klanten. Zo hebben we het afgelopen jaar weer een unieke nieuwe tent geïntroduceerd: de Ranger Lodge. Onze Ranger Lodge is bij uitstek dé plek voor avonturiers. Met de extra kleine tent en het hangnet op de eerste verdieping boven het terras weet u zeker dat u uw gasten een unieke beleving kunt bieden.

Heeft u advies nodig of bent u benieuwd welke tenten het beste passen op uw locatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Of bezoek onze showroom om inspiratie op te doen!

Iemand informeren of inspireren? Deel het: