23 februari 2021

Een investering voor de lange termijn

Onze tenten krijgen veel te verduren en dan hebben we het niet alleen over weersomstandigheden. Vanwege ons internationale karakter moeten onze tenten bestand zijn tegen alle klimaten. Naast harde wind, sneeuw en veel zonuren houden wij ook rekening met het gebruik van de tent. Zoals uw gasten die veelvuldig de tent open ritsen en kinderen die vanuit het zwembad de houten of vinyl vloer oprennen. Aan ons de taak om te kiezen voor de beste materialen in combinatie met een degelijke constructie. Zo hoeft u zich ook bij extreem weer geen zorgen te maken en kunnen uw gasten zorgeloos van hun vakantie genieten.

Hoe wij zorgen dat u minimaal 10 jaar van uw investering kunt genieten? We leggen het graag aan u uit!

Profiteer van de kwaliteit van TenCate Outdoor Fabrics

Dankzij ons tentdoek van TenCate PolyCotton weet u zeker dat u lange tijd plezier heeft van uw tenten. Om onze tenten echt Outstanding te maken gebruiken we zonder uitzondering de beste materialen. TenCate Outdoor Fabrics is één van de koplopers op de markt, wat ons gebruik van TenCate PolyCotton een voor de hand liggende keuze maakt. De stof bestaat uit 50% katoen met 50% polyester. De ademende en vochtregulerende eigenschappen van katoen worden aangevuld met de extra sterkte en duurzaamheid van polyester voor intensief gebruik, zonder het natuurlijke gevoel te verliezen.

Bekijk de video over TenCate PolyCotton hier.

Kwaliteit tot in de kleinste details

Niet alleen bij het tentdoek, maar ook bij de ritsen, de constructie van de tent en het verdere materiaal kiezen we voor de hoogste kwaliteit:

  •  Houten frames van 100 mm die dubbel zo sterk zijn als de gangbare 80 mm frames.
  •  Unieke eindkoppelingen om de levensduur van uw tent te verlengen.
  •  Daken van zeer sterk PVC, 650 gram/m2.
  •  YKK ritsen van industriële kwaliteit. De beste ritsen voor intensief gebruik.

Hierdoor hebben we voor onze tenten een levensduur van minimaal 10 jaar weten te realiseren.

Wat zeggen onze klanten?

“Ik ben Outstanding dankbaar voor het produceren van zulke stevige safaritent frames. In de winter van 2017 hebben we vreselijk weer gehad in Griekenland. Veel ‘echte’ gebouwen hebben dit niet overleefd, maar de safaritent staat nog steeds stevig! Bedankt voor de geweldige afwerking. Jullie vakmanschap wordt gewaardeerd!” Amani Spa, Griekenland

“De tenten zijn goed gebouwd en erg sterk. Ze overleven met gemak onze winderige heuvels in Yorkshire. Ze zien er prachtig uit in het landschap en de prijs-kwaliteitverhouding is erg goed in vergelijking met andere aanbieders. We zijn er erg blij mee.” – Coast and Camplight, Engeland

Iemand informeren of inspireren? Deel het: