20 juni 2018

RTL Vakantie Magazine

Heeft u onze lodges al voorbij zien komen op RTL 4? RTL Vakantie Magazine nam in aflevering 1 een kijkje in de “gloednieuwe, superdeluxe Glampingtenten op Camping de Midden Veluwe!

Sanne en Arno bezoeken de mooiste vakantieplekjes en brengen u op de hoogte van alles wat met de zomervakantie te maken heeft. Where to Go, to Eat or to Stay? Ook nieuwsgierig? Kijk dan op zondag om 16:00 uur naar RTL Vakantie Magazine bij RTL 4 of bekijk hier de website.

Complete glampinglodges

Dit voorjaar mochten wij in totaal zes compleet nieuwe glampinglodges bouwen met interieur. Drie Outstanding lodges en drie Medley lodges, een van onze nieuwste modellen! Het resultaat? Een prachtige glamping-straat op camping de Midden Veluwe.

Voor ons was het een leuke verrassing om de tenten voorbij zien te komen op televisie. Voor iedereen die nieuwsgierig is naar onze lodges een unieke manier om eens binnen te kijken!

Blooper

RTL Vakantie Magazine heeft gelijk de eerste blooper van het seizoen vastgelegd in een van onze lodges. We moesten stiekem wel een beetje lachen om het glijbaan-moment. Het is ons namelijk zelf ook al overkomen. Eerlijk is eerlijk, zo’n glijbaan maakt je weer even kind! Hebben jullie de blooper ook gespot?

Terugkijken?

De herhaling van deze aflevering is op zaterdag 18 augustus om 12:00u op RTL 4 te zien.

Iemand informeren of inspireren? Deel het: