15 oktober 2018

Jong RECRON op bezoek

Eerlijk is eerlijk. Zo druk als afgelopen vrijdag is het niet vaak in onze showroom. Op een gemiddelde werkdag wandelen Remco en Richard door de showroom, tonen de glampingtenten aan campinghouders. Of nemen plannen en plattegronden door onder het genot van een kop koffie.

Deze vrijdag zag er anders uit. We hadden namelijk de eer om Jong RECRON te verwelkomen. De Outstanding showroom was gevuld met ca. 25 enthousiaste ondernemers. Er werden presentaties gegeven en onze showtenten dienden als decor voor diverse managementgames.

De toekomst van de recreatiebranche

Jong RECRON zal bij velen niet onbekend in de oren klinken. Het is namelijk de jongerenvereniging  (18 tot 35 jaar) van RECRON, de brancheorganisatie voor recreatieondernemers in Nederland. De leden van Jong RECRON zijn allemaal werkzaam in de recreatiebranche of zijn dat in de toekomst van plan.

De leden zijn werkzaam in de sectoren kampeer- en bungalowbedrijven, sauna en thermen, zwembaden, groepsaccommodaties, dagattracties en buitensport of bij andere in de recreatiebranche werkzame ondernemingen.

Actief je horizon verbreden

Jong RECRON organiseert jaarlijks een aantal bijeenkomsten voor haar leden. Deze bijeenkomsten staan in het teken van het verbreden van je horizon. Middels bedrijfsbezoeken, workshops en netwerkborrels doen de leden kennis en inspiratie op in een ongedwongen setting. Meer te weten komen over Jong RECRON? Bezoek de website.

De toekomst van glamping

Waarom is glamping zo populair en wat zijn de verwachtingen? Verspreid over de terrassen van onze safaritenten luisterden de leden aandachtig naar de ervaringen van Robin van Kooten, mede-eigenaar van Outstanding. In deze toepasselijke setting vertelde hij over de internationale ontwikkelingen, hoe we als leverancier van glampingtenten anticiperen en inspelen op veranderende behoeften en wat hij verwachten van de toekomst.

Ook benieuwd naar de toekomst van glamping? Vraag het Robin of lees meer blogs over:

Iemand informeren of inspireren? Deel het: