Over Outstanding

Wie wij zijn? Wij zijn Outstanding. Letterlijk betekent Outstanding ‘voortreffelijk’ en ‘uitstekend’. Maar voor ons betekent het ook: energie, passie en beleving. En daar gaan we elke dag voor. Our name is our promise: in kwaliteit en advies tot het opleveren van uw compleet ingerichte safaritent én lang daarna.

Wij tillen kamperen naar een hoger niveau en voorzien campings en vakantieparken over de hele wereld van luxe safaritenten. Zodat ook uw gasten een Outstanding glamping beleving zullen ervaren.

Onze werkwijze:

Persoonlijk advies

U heeft de droom, wij de ervaring. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn op uw locatie? Bezoek onze showroom of laat een van onze glamping experts bij u langskomen. Samen kijken we naar uw behoeftes en de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark. Voor ons geen uitdaging te groot en geen vraag te klein! Zo krijgt u advies op maat en vinden we de tent die bij u past. We maken een gepaste offerte en dat is de start van onze samenwerking.

Outstanding kantoor

Ontwerp en conceptontwikkeling

Wij vinden het belangrijk dat onze safaritenten perfect in uw plaatje passen. En of dat plaatje nu al volledig bekend is, of nog uitgedacht moet worden: wij denken graag mee over het gehele concept! Want als u bij ons een safaritent koopt dan koopt u niet alleen een accommodatie, u koopt een complete glamping beleving voor uw gasten!

Outstanding productie

Opbouw & turnkey oplevering

Als u kiest voor turnkey oplevering dan kiest u voor gemak! Voor veel klanten is turnkey oplevering een absolute uitkomst. We ontzorgen u van begin tot eind. Zó regelen wij het transport, de opbouw, montage en inrichting van onze meubels. Onze ervaren montage teams zorgen dat uw gasten direct kunnen genieten! Liever zelf aan de slag? Ook dat is mogelijk met onze duidelijke opbouwhandleidingen.

Opbouw tent

Innovatie middels klantervaringen

Ook na oplevering houden we contact! Uw ervaring en die van uw gasten is voor ons erg belangrijk! Bij Outstanding houden we van vooruitgang, vernieuwing en het ontdekken van manieren om glamping nog beter te maken. We worden enthousiast van innovatie en optimaliseren aan de hand van ervaring en feedback van onze klanten wereldwijd.

Glampingtent kopen

The Outstanding Story

Al vele jaren werken we aan uw glamping succes! Bekijk hier de ontwikkeling van ons bedrijf als wereldwijde leverancier van safaritenten en lodges.

De Outstanding identiteit

Outstanding is veel meer dan alleen leverancier van safaritenten. Wij bieden een buitengewone ervaring en de beste service. Dag in dag uit. We doen ons best om u volledig tevreden te stellen met zowel onze producten als service. Onze belofte? 100% tevredenheidsgarantie.

Onze missie is duidelijk:
Wij leveren een unieke kwaliteit en een OUTSTANDING-service zodat uw gasten
een onvergetelijke glamping ervaring zullen beleven.

 

Onze klantbeloftes

Afspraak is  afspraak
Afspraak is afspraak Afspraak is
afspraak
Persoonlijke en snelle communicatie
Persoonlijke en snelle communicatie Persoonlijke en snelle communicatie
Hoogwaardige  kwaliteit
Hoogwaardige kwaliteit Hoogwaardige
kwaliteit
Ontzorgen van begin tot  ver na de oplevering
Ontzorgen van begin tot ver na de oplevering Ontzorgen van begin tot ver na de oplevering

Onze collega's

Door de jaren heen hebben wij een ijzersterk team van glamping experts om ons heen gebouwd, ieder in zijn of haar eigen vakgebied. Maak alvast kennis met: 

Netherlands

Remco van de Fliert

Sales Manager

Vindingrijk, enthousiast en attent. Verantwoordelijk voor de verkoop. Vraag maar raak!

Netherlands

Felicia Franken

Advies en verkoop

Enthousiast, behulpzaam en meedenkend. Felicia is verantwoordelijk voor de verkoop op het hoofdkantoor, samen met Richard en Remco.

Netherlands

Sander Wildeman

Manager Operations

Oplossingsgericht, daadkrachtig en gestructureerd. Zorgt voor een succesvolle en vloeiende orderafhandeling van uw safaritenten.

Netherlands

Misha Nab

Marketing & Communicatie

Energiek, ijverig en vol ideeën. Zorgt dat u altijd op de hoogte bent van alles wat er bij- en rondom Outstanding speelt.