Verhuur Safaritent Compact

Safaritent Compact nu ook te huur!

Naast kopen is nu ook huren van de Safaritent Compact mogelijk! Rechargers, ons zusterbedrijf, verzorgt luxe tijdelijke glampingaccommodaties voor festivals, bedrijven en evenementen. Zij hebben al meer dan 10.000 eventbezoekers voorzien van een ingerichte slaaptent op grote festivals, waaronder Mysteryland en Tomorrowland. Sinds kort breidt Rechargers, in samenwerking met ons, deze activiteiten uit met seizoensverhuur. Het is mogelijk om één van onze populairste glampingtenten voor een vaste all-in prijs te huren per seizoen. Hiermee stellen wij u en uw bedrijf in staat om snel en flexibel in te spelen op de stijgende vraag naar glamping accommodaties.

Het complete pakket

Rechargers stelt ontzorgen centraal: naast een vaste prijs voor de huur per seizoen, ontfermen zij zich ook over het transport, op- en afbouw en inrichting. Kies de optimale formule die bij u past. De duur van de samenwerking, eventuele huurkoopconstructie, inrichting en manier van plaatsing: Rechargers luistert naar al uw wensen!

Safaritent Compact

De tent die alles in ‘huis’ heeft om luxe te kamperen, onze Safaritent Compact. De Compact biedt zoveel mogelijk rendement per m2, omdat hij niet teveel ruimte inneemt maar gasten wel in staat stelt de luxe van glamping te ervaren. De 4-persoons safaritent beschikt over een keuken, slaapkamers en terras. Ondanks dat dit model smaller en lager is, wordt het gevoel van ruimte gecreëerd door de grote ramen aan de voorkant. Kortom, dit model biedt alles wat u van onze safaritenten mag verwachten. Kwaliteit, flexibiliteit, comfort en gemak.

Safari Tent Compact Tent Holiday

Waarom seizoensverhuur?

  • Overzichtelijk: Een vaste all-in prijs per seizoen
  • Verantwoord: Rendement verhoging op een duurzame manier
  • Flexibel: Op- en afschalen per seizoen mogelijk
  • Maatwerk: Voor elk project een passende tent en voorstel
  • Samenwerking: Het creëren van een win-win situatie voor alle partijen

Huren iets voor u? Vraag dan nu meer informatie op!