18 augustus 2020

8 voordelen van glamping tijdens Corona

Veel mensen trekken er langzaam weer op uit. Er worden weer vakanties geboekt, vaak in eigen land of elders in Europa. En waar is het tijdens Corona nu beter vakantievieren dan in een safaritent? We hebben op een rijtje gezet waarom safaritenten de ideale locatie zijn voor het vieren van vakantie in de huidige 1,5 meter samenleving.

  •  1,5 meter afstand houden van de buren? Geen probleem! Safaritenten staan op ruime plekken, van vaak wel meer dan 100 m2.
  •  Geen gedoe met ingewikkelde looproutes door het toiletgebouw, want in onze tenten is het plaatsen van eigen sanitair geen enkel probleem.
  •  Met glamping beschikken uw gasten in de meeste gevallen over een eigen keuken en een ruime eethoek. Het is dus niet nodig om buiten de deur te eten, waardoor drukte prima vermeden kan worden. Heeft u horeca op het park? Biedt uw gasten de luxe van een bij de tent bezorgde maaltijd!
  •  Frisse lucht en ventilatie zijn belangrijke factoren om een virus als Corona buiten de deur te houden. Een safaritent heeft rondom ventilatieramen en zelfs een ademend tentdoek! Zo ervaren uw gasten in een tent alle voordelen van buiten.
  •  De Safaritent Wood kan daarbij aan de voorkant zelfs in zijn geheel worden opengeritst!
  •  Ook zijn alle glampingtenten zeer ruim opgezet. Zo is de Lodge inwendig maar liefst 4,2 meter hoog.
  •  Weer of geen weer: de grote overdekte veranda nodigt uw gasten uit om buiten te leven. Zowel in als rondom de tent is genoeg ruimte voor uw gasten om zich te vermaken, zodat ze ook nu een heerlijke vakantie hebben, zonder zich een moment te vervelen.
  •  Een ander voordeel is dat de auto naast of vlakbij de tent geparkeerd kan worden. Uw gasten hoeven niet ver te lopen naar de tent, waardoor het prima mogelijk is om voldoende afstand te houden van andere vakantiegangers.

Benut de mogelijkheden van uw glamping en laat uw gasten juist nu een heerlijke vakantie beleven!

Iemand informeren of inspireren? Deel het: