20 december 2018

Outstanding feestdagen gewenst!

Wat heeft 2018 ons gebracht? En wat kunnen we verwachten voor 2019? Zoals elk jaar blikken we terug met Robin van Kooten, mede-eigenaar van Outstanding.

2018, het jaar van de groei

“Dit jaar stond in het teken van exponentiële groei. De jaren ervoor groeiden we al hard, toch heeft het team het wéér voor elkaar gekregen om dit jaar 100% te groeien. Een topprestatie van een mooi en enthousiast team. Voor de logistiek was het best even een uitdaging. Ze hebben er echt de schouders onder gezet. Door de groei hebben de verschillende afdelingen echt vorm gekregen dit jaar. Het is mooi om te zien hoe ze op elkaar ingespeeld raken en dat we dit met z’n allen voor elkaar krijgen.”

Een stapje dichterbij ons streven

Ik vroeg Robin wat het mooiste compliment van een klant was dit jaar. “Begin december leverden we 7 tenten op bij een vooraanstaande camping in Nederland. We kregen gemiddeld een 9 als beoordeling op het opleverdocument. Sinds de oprichting van Outstanding streven we ernaar een 9+ organisatie te zijn. Deze beoordeling is een compliment voor het team en geeft aan dat we op de goede weg zijn!”

Paradepaardje met hoogteverschil

“We hebben dit voorjaar ons grootste project tot nu toe opgeleverd. 55 compleet ingerichte safaritenten op Camping One 99 Glamping in Pomer, Kroatië. Het was een uitdagend project met veel hoogteverschil. Mede door de toewijding van het opbouwteam is alles tot een goed einde gebracht. Het project heeft prachtige beelden opgeleverd en is echt ons paradepaardje geworden.” De tenten staan op een prachtige locatie. De foto’s spreken voor zich, kijk zelf maar!

Een zonnige blik op 2019

“Komend jaar gaan we voor duurzame groei. In landen als Spanje en Frankrijk is nog veel ruimte voor groei en we zijn internationaal steeds beter vertegenwoordigd. Verder hebben we veel geïnvesteerd in onze organisatie, met name op logistiek vlak. Dit om alles nog efficiënter en beter te laten verlopen. Deze ontwikkelingen zorgen voor een gezonde groei en professionalisering. Ik zie 2019 dan ook zonnig tegemoet!”

Iemand informeren of inspireren? Deel het: