Eindkoppelingen

Een langere levensduur van uw safaritent

Sinds wij onze nieuwe eindkoppelingen in het assortiment hebben adviseren wij deze standaard bij de aanschaf van een safaritent. Deze eindkoppelingen verlengen namelijk de levensduur van onze safaritenten en zijn daarom absoluut van meerwaarde bij uw investering.

Wij gebruiken onze ervaring met het bouwen van tenten om te leren en te optimaliseren. Zo ook wat betreft de ratels die normaal op de uiteinden van de spanten werden gemonteerd. Wij merkten dat de uiteinden van vurenhouten spanten over de jaren poreus worden door weersinvloeden. Dit is niet te voorkomen maar kan een slechte combinatie vormen wanneer houtdraadbouten door het weer gaan corroderen. Bij harde wind kan de gecorrodeerde houtdraadbout namelijk breken of zelfs uit het hout worden getrokken. In beide gevallen kan het dak bij harde wind van het spant loskomen en kan hierbij zelfs kapot waaien.

Maar met onze vernieuwde eindkoppelingen is dit onmogelijk. Na deze bevinding hebben wij een nieuwe uitvoering bedacht waardoor dit niet meer kan gebeuren. Daarmee zijn onze nieuwe eindkoppelingen een absolute meerwaarde voor de optimale levensduur van uw investering!

Benieuwd wat nog meer zorgt voor een optimale levensduur? Laat u informeren over onze binnententen, dakafspanning en houten frames.

Wat klanten over ons zeggen:

Dankzij meer dan 720 projecten in 52 landen, komt ons assortiment safaritenten en lodges voort uit bakken aan ervaring. Wij gaan elke dag met passie voor 100% kwaliteit en zijn trots op ons product! Klanten beoordelen ons met een 9,5 uit 70+ reviews ★ ★ ★ ★ ★.