31 oktober 2017

5 Redenen om een safaritent te kopen

Met een safaritent wordt uw camping ook aantrekkelijk voor een ander publiek. Mensen die houden van het kampeeravontuur, maar dan zonder de sores van een tent opzetten. Mensen die willen relaxen, maar dan zonder de ontberingen van een primitieve tent. Onze Outstanding safaritenten en lodges zijn niet zomaar tenten. Het is een andere manier van vakantie houden, die vakantiegangers in het hogere segment aanspreekt. The new way of camping!

1. Veranderende behoefte van de toerist

Merkt u dat de wensen van uw gasten veranderen? Dan is de kans groot dat u een groeiende behoefte aan gemak opmerkt. Een paar dagen weg om de hectiek van het dagelijkse leven te ontvluchten, vraagt tegenwoordig om privacy, ruimte en luxe. Geen wc-rol onder de arm, maar een comfortabele accommodatie met eigen sanitair. Echter gaat het niet alleen om comfort. Ook een unieke reiservaring staat hoog op het verlanglijstje van de huidige toerist. De Outstanding safaritenten zijn van alle gemakken voorzien. Zo kunt u uw gasten de luxe van een compleet vakantiehuis bieden, terwijl de charme van kamperen niet verloren gaat. Ideaal toch?

2. Geen omkijken naar uw safaritent

Als campinghouder heeft u het al druk genoeg. Voor onze safaritenten worden alleen de beste materialen gebruikt zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Klinkt goed toch? De tenten kunnen het hele jaar buiten blijven staan. U hoeft ze dus niet af te breken zodra het seizoen voorbij is. Natuurlijk is het altijd prettig om de tent af en toe te laten luchten, maar verder is er geen onderhoud vereist. Het TenCate tentdoek dat niet alleen sterk, maar ook schimmelwerend en het PVC dak beschermt de safaritent tegen alle weersinvloeden!

Ook onze dienstverlening rondom de verkoop van safaritenten is ingericht om onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Onze adviseurs kunnen helpen een keuze te maken uit ons brede assortiment. U kunt gebruik maken van onze ervaring om de safaritent zo optimaal mogelijk in te richten. En onze opbouwjongens helpen u graag bij het opbouwen en inrichten van de safaritenten. Heeft u voor- of na aanschaf nog vragen? Geen probleem, want u kunt ons altijd bellen, mailen, een bericht sturen via sociale media of zelfs vragen stellen via de chat op onze website!

3. Levensduur

Safaritenten hebben een levensduur van maar liefst 10 jaar. Om de levensduur van onze tenten zo hoog te houden, maken wij alleen gebruik van de beste materialen. Het TenCate tentdoek is schimmelwereld en enorm sterk. Het PVC dak beschermt de tent tegen alle weersinvloeden en de gegalvaniseerde stalen koppelingen houden de tent het hele jaar haaks.

De safaritenten worden overal ter wereld geplaatst en staan met regelmaat op open vlaktes. Door de constructie van een safaritent, met zijn ijzersterke houten frames, hoeft u zich geen zorgen te maken over weeromstandigheden. De safaritenten zijn winterproof, bestendig tegen harde wind en zelfs met sneeuwframes te verkrijgen.

4. Rendement

De lange levensduur van de safaritent maakt het een interessante investering. Daarnaast zijn de tenten in diverse maten verkrijgbaar. Omdat wij een breed assortiment aan safaritenten hebben vindt u altijd een passende oplossing. Samen met u kijken we met welk model safaritent u zoveel mogelijk rendement per m2 kunt behalen. We kunnen de tent dusdanig inrichten dat u zowel grotere- als kleinere gezinnen kunt ontvangen. De safaritenten kunnen worden verlengd om als groepsaccommodatie te dienen.

Is uitbreiding op de grond niet mogelijk? Geen probleem! Dan informeren wij u graag over de modellen met optionele bovenverdieping. Of tonen wij u onze compacte safaritent waarmee u de ruimte optimaal kunt benutten en zoveel mogelijk rendement kunt behalen per m2.

5. Innovatie

De kampeermarkt is dynamisch, veerkrachtig, groeiende en innovatief. De vraag naar glamping neemt toe. Dit biedt natuurlijk kansen, maar zorgt tegelijkertijd ook voor een toename in concurrentie. De afgelopen jaren is innovatie belangrijker dan ooit om de aandacht van de huidige toerist te trekken – en vervolgens te behouden. Met safaritenten kunt u zich onderscheiden van de massa.

Dan is het natuurlijk wel belangrijk dat wij ook blijven innoveren. Aan ons de taak om vooruit te lopen op de trends en vernieuwende modellen op de markt te brengen. Door goed naar onze klanten te luisteren kunnen we meegaan met veranderende wensen. Dat houdt ons scherp en inspireert ons tot innovatie.

Iemand informeren of inspireren? Deel het: