16 november 2018

FD Gazellen Award 2018

Vorige maand belde Het Financieel Dagblad met toch wel bijzonder nieuws. We waren genomineerd als één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland!
Vorige week was het zover, de uitreiking van de FD Gazellen Awards 2018. Een feestelijke en bijzondere avond in het Oprheus theater in Apeldoorn,  waar wij onze award in ontvangst mochten nemen.

De snelst groeiende bedrijven van Nederland

De FD Gazellen Awards zijn prijzen die Het Financieele Dagblad (onderdeel van FD Mediagroep) uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Om in aanmerking te komen hanteert het FD criteria zoals een minimale omzetgroei van 20% over een periode van drie jaar. Deze groei mag niet onderbroken zijn. Dit jaar hanteerde het FD zelfs extra zware criteria. Meer over de FD Gazellen leest u hier.

We hebben de afgelopen jaren hard gewerkt en zijn daarom trots om één van de FD Gazellen van 2018 te zijn. Een paar jaar geleden konden we hier alleen maar van dromen! Het is een bekroning op ons harde werken en het motiveert ons om deze koers voort te zetten met dezelfde passie en energie.

Bedankt voor uw vertrouwen!

Met een verwachte omzetgroei van 100% dit jaar en deze award op zak, lijken we de juiste koers te hebben gevonden. Daarvoor bedanken we graag ons hele Outstanding team – zowel in Nederland als over de grens-, onze klanten, partners en ambassadeurs. Zonder jullie vertrouwen hadden we dit nooit kunnen bereiken!

Dat we nog vele jaren met jullie mogen groeien en ontwikkelen!

 

Iemand informeren of inspireren? Deel het: