14 oktober 2020

Uniek concept – vlot kamperen

EasyFloat ponton systemen & Outstanding slaan de handen in een!


Samen met EasyFloat bieden wij een uniek concept aan: avontuurlijk kamperen op het water. Door onze prachtige safaritent Wood op een EasyFloat vlot te plaatsen, ontstaat er een innovatieve en unieke vorm van kamperen en een unieke beleving voor bezoekers. Uw voordeel? Doordat wij de krachten hebben gebundeld met Easyfloat wordt zowel de levering als de montage van de safaritenten op het vlot compleet voor u verzorgt!

De Safaritent Wood is een echte klassieker, maar dan met alle moderne snufjes. Het kleinste model van de Wood, met een inwendige breedtemaat van 5 meter, leent zich uitstekend voor een getaway op het water. Hij heeft alle belangrijke benodigdheden om luxe te kamperen: keukentje, eettafel, slaapkamers én een terras. De royale luifel van 2 meter biedt een heerlijke hangplaats aan het water.

Deze safaritent past op de ponton van 6.00 meter breedte. De lengte kan bepaald worden door het koppelen van twee pontons, waardoor er variaties mogelijk zijn in de grootte van het terras voor uw gasten. Dat is nog eens makkelijk!

Nieuwsgierig geworden? Op Camping Het Zilvermeer in Mol in België, is het al mogelijk om in een safaritent op het vlot te overnachten!

EasyFloat B.V.

Gespecialiseerd in het leveren van lichtgewicht, duurzame, milieuvriendelijke en onderhoudsvrije pontons. In diverse afmetingen verkrijgbaar. EasyFloat pontons zijn door het grote drijfvermogen en stabiliteit daarom zeer geschikt voor vele uiteenlopende doeleinden en kennen diverse doelgroepen: o.a. particulieren, watersport, weg- en waterbouw, onderhouds- en schilderwerken, glasbewassing, hoveniers, evenementen en recreatie.

  • Compleet verzorgd levering
  • Levensduur van 20 jaar
  • Lichtgewicht pontons
  • Stabiel met hoog draagvermogen

Ook bij Easyfloat staan duurzaamheid en een veilig product hoog in het vaandel. Nagenoeg alle onderdelen van de EasyFloat pontons zijn geheel recyclebaar. Wij als Outstanding maken gebruik van ijzersterk materiaal en zorgen dat de safaritenten opgewassen zijn tegen alle weersomstandigheden!

Iemand informeren of inspireren? Deel het: