30 juni 2021

Bedankt voor het vertrouwen!

Het glampingseizoen is weer begonnen en wat is de start veelbelovend! Ondanks deze bijzondere tijden hebben we veel nieuwe safaritenten en lodges mogen leveren en installeren op locaties over de hele wereld. We zijn erg trots om weer deel uit te maken van zoveel mooie en unieke projecten in binnen- en buitenland.

De wereld opent langzaam haar deuren en vakanties buiten eigen land worden weer geboekt. Sinds vorige zomer lijkt de trend van luxe kamperen echt te zijn doorgebroken en is glamping populairder dan ooit. Veel vakantiegangers zijn op zoek naar een bijzondere beleving en hebben het kamperen (her)ontdekt. Buiten zijn en in contact staan met de natuur is in trek geraakt en dat kunnen wij alleen maar aanmoedigen!

We zijn erg trots op ons team in binnen- en buitenland die seizoen 2021 tot een succes hebben gemaakt! Hierbij een kleine opsomming van de resultaten die we graag met jullie delen:.

✔ 196 projecten
✔ In 26 landen
✔ Door 11 verschillende montageteams

Namens het gehele team willen we iedereen bedanken voor het vertrouwen. We wensen iedereen een Outstanding zomerseizoen met hoge bezetting en talloze tevreden gasten!.

We ontmoeten u graag weer in het najaar!

Niet alleen onze klanten gaan een drukke periode tegemoet, wij zitten deze zomer ook niet stil. Zo kunnen we alvast verklappen dat we druk bezig zijn met de ontwikkeling van twee nieuwe modellen en hebben we goede hoop dat dit jaar de beurzen weer door zullen gaan! Natuurlijk zijn wij dan ook weer aanwezig op de grootste glamping- en campingbeurzen. Zodra onze standnummers bekend zijn hoort u uiteraard van ons. Heeft u al een beursbezoek op de planning staan? Laat het ons weten, we ontmoeten u graag!

Dit jaar kunt u ons onder meer ontmoeten in:

  • Amerika – the Glamping Show (Colorado) – 5 & 6 oktober
  • Italië – SUN Beach & Outdoor Style (Rimini) – 13 t/m 15 oktober
  • Spanje – InnoCamping Fira de Lleida (Lerida) – 19 t/m 21 oktober
  • Frankrijk – de SETT (Montpellier) – 2 & 3 november
  • Engeland – Farm Business Show (Birmingham) – 10 & 11 november
  • Nederland – Recreatie Vakbeurs (Hardenberg) – 16 t/m 18 november

Iemand informeren of inspireren? Deel het: