Volledig ingerichte safaritenten kopen

Volledig ingerichte safaritenten kopen

Door safaritenten te kopen geeft u uw bedrijf een nieuwe dimensie. Een sfeervol veld met safaritenten geeft uw camping een luxe uitstraling. Onze tenten zijn van de hoogste kwaliteit en dit is zowel van de buiten- als binnenkant te zien. Daardoor zullen ze zeker een onuitwisbare indruk maken op uw gasten. En wat is er fijner voor uw gasten dan verblijven in een accommodatie waarin ze van alle gemakken zijn voorzien? Steeds meer mensen kiezen voor een accommodatie waarin ze kunnen genieten van meer luxe dan de standaard kampeertent. Met onze volledig ingerichte safaritenten komt u aan deze wens tegemoet.

Safaritenten kopen inclusief volledig interieur

Bij Outstanding kunt u niet alleen safaritenten kopen, maar desgewenst ook het volledige interieur! En net zoals bij onze tenten, heeft u ook qua interieur diverse keuzes. Kies bijvoorbeeld voor onze interieurstijl Safari adventure, met stoere steigerhouten meubels (uiteraard splintervrij). De landelijke en avontuurlijke sfeer past perfect bij onze safaritenten. Maar wilt u de tenten net wat extra luxe laten uitstralen? Dan past onze Glamping Chic interieurstijl daar juist weer perfect bij. Binnen de Glamping Chic stijl heeft u ook weer keuze uit 2 heel verschillende stijlen. Zo is er altijd een stijl die bij uw wensen aansluit. Een volledig overzicht van alle meubels vindt u in onze meubelcatalogus.

Verhuur uw tenten direct na oplevering

Als campingeigenaar heeft u genoeg zaken die om uw aandacht vragen. We nemen u dan ook graag zoveel mogelijk zaken uit handen. Zoals het opbouwen van de tent én het verzorgen van de inrichting. Heeft u uw nieuwe safaritenten gekozen en weet u voor welke interieurstijl u gaat? Dan verzorgt ons team de volledige opbouw van de tenten en richt deze direct voor u in. Niet alleen het meubilair, maar ook aan zaken als de keukeninventaris hebben we gedacht. Als wij klaar zijn met het bouwen en inrichten van de tenten, zijn ze direct klaar om te verhuren aan uw gasten. Zowel in Nederland als in het buitenland kunt u op onze service rekenen. Makkelijker kunnen we het niet maken, toch?

Safaritenten kopen van de beste materialen

Bij Outstanding is het onze nummer 1 prioriteit dat u als klant tevreden bent. En een onderdeel van dit streven is natuurlijk het leveren van de allerbeste tenten. Door altijd te kiezen voor de beste materialen hebben we met onze tenten een levensduur van maar liefst 10 jaar weten te realiseren. Dit komt bijvoorbeeld door het duurzame hout wat we gebruiken, de 100 mm houten frames en het zeer stevige tentdoek.

Safaritent hoge kwaliteit

Kies voor gemak en kwaliteit

Outstanding is hét adres als u op zoek bent naar gemak en kwaliteit. Van de oriëntatie op een geschikte safaritent tot aan turn key oplevering, het volledige proces kunt u rekenen op onze Outstanding service. Ontdek ons ruime aanbod van luxe safaritenten en lodges en laat u verrassen door onze innoverende thermotenten. Wanneer zet u de stap om te investeren in uw onderneming en safaritenten te kopen? Of het nu vandaag of volgend jaar is, bij het kopen van uw safaritenten kunt u altijd rekenen op een Outstanding service.