Nederland

7 tenten

Met interieur

Ardoer Camping

Safaritenten als bijzondere verhuur accommodatie

Eind 2017 was Comfortcamping de Bosgraaf op zoek naar bijzondere verhuur accommodaties voor bij de speeltuin. Geïnspireerd door de media besloot de Bosgraaf om safaritenten te kopen. Waarom de Ardoer camping koos voor een samenwerking met Outstanding? “Met name de leuke ideeën qua interieur en uitstraling maakte de keuze om safaritenten te kopen bij Outstanding heel gemakkelijk.”

In het voorjaar van 2018 mochten wij daarom drie safaritenten plaatsen. “Het proces van opbouw is zeer goed verlopen en de tenten vallen bijzonder goed in de smaak bij onze gasten. Het is een mooie eyecatcher geworden van de camping.”

Sfeervol ingerichte tenten

De compleet ingerichte 6 persoons safaritenten zijn ruim en sfeervol ingericht. Alle safaritenten hebben een zit- en eethoek, een volledig ingerichte keuken en ruim terras. Daarnaast beschikken alle tenten over een eigen badkamer met douche, wastafel en toilet.

Wat Ardoer camping de Bosgraaf over ons zegt:

“Wij waren op zoek naar bijzondere verhuur accommodaties en kozen voor een samenwerking met Outstanding. Met name de leuke ideeën qua interieur en uitstraling maakte de keuze om safaritenten te kopen bij Outstanding heel gemakkelijk. Het proces van opbouw is zeer goed verlopen en de tenten vallen bijzonder goed in de smaak bij onze gasten. De drie safaritenten zijn een mooie eyecatcher geworden van de camping.” – De Bosgraaf

De keuze van Ardoer camping de Bosgraaf