Kroatië

205 tenten

Met interieur

Aanbieder kampeer- en glampingvakanties

Glamping bij Vacanceselect: kamperen met een vleugje glamour!

Vacanceselect, dé specialist in glamping, campings en vakantieparken. Met meer dan 1.200 campingbestemmingen verspreid over 16 landen, is Vacanceselect al ruim 35 jaar de Europese leider in outdoor-vakanties. Glamping staat voor glamorous camping, een trend waar Vacanceselect vanaf het prille begin nauw bij betrokken is.

In 2020 kregen we de eer om 93 volledig ingerichte safaritenten te bouwen en turn-key op te leveren voor Adriatic Kamp, operator van verschillende glamping bestemmingen in Kroatië en onderdeel van de Vacanceselect groep. Igor Arnold, oprichter van Adriatic Kamp, is zich erg bewust van het succes van glamping. “Omdat we de glamping tenten al sinds het jaar 2012 plaatsen, weten we welke goede resultaten deze type accommodaties kunnen opleveren. Elk jaar breiden we ons aantal units uit.”

De vruchtbare samenwerking zet zich voort

In 2021 zet deze vruchtbare samenwerking zich voort met nog eens 52 volledig ingerichte Compact safaritenten. Op diverse campings in Kroatië mochten wij onze safaritenten bouwen en turn key opleveren. “De Outstanding safaritenten zijn een enorme upgrade ten opzichte van de standaard bungalowtenten, maar ook een differentiatie van de reguliere stacaravans.” De Safaritent Compact is efficiënt ingericht en beschikt over een ruim terras. Compact maar toch luxe!

Wat Vacanceselect over ons zegt:

“We hebben voor Outstanding gekozen vanwege de goede kwaliteit en prijs, het enthousiasme, de zeer goede communicatie en expertise, ervaren en efficiënte montageteams en de uitstekende aftersales. De Outstanding safaritenten zijn een enorme upgrade ten opzichte van de standaard bungalowtenten, maar ook een differentiatie van de reguliere stacaravans.” Adriatic Kamp – Vacanceselect

De keuze van Vacanceselect