Vind de mooiste glamping tenten

Outstanding is hét adres voor hoogwaardige glamping tenten. Op onze centraal gelegen locatie vindt u de mooiste tenten om uw gasten een onvergetelijke glamping ervaring te kunnen bieden. Dankzij ons ruime aanbod en de vele mogelijkheden, leveren we het volledige plaatje op het gebied van glamping. Van een tent op maat tot de opbouw inclusief de complete inrichting: het team van Outstanding staat voor u klaar. Maak kennis met de verschillende soorten tenten en alle andere soorten diensten die we voor u verzorgen.

Een divers aanbod glamping tenten

Wat voor glamping wilt u aan uw gasten bieden? Met onze tenten kunt u alle kanten op. Van een kleine tent voor alleen luxe overnachtingen tot ruime lodges waar zelfs grotere gezelschappen genieten van de echte glamping beleving. Naast onze safaritenten en -lodges vindt u bij ons ook thermotenten. Door hun hoge mate van isolatie zijn deze tenten ook in de koudere maanden zeer comfortabel. Met deze tenten kunt u uw gasten het hele jaar door een luxe kampeerervaring bieden! Neem een kijkje bij al onze tenten en hun vele mogelijkheden.

Onze partners

Glamping tenten van de hoogste kwaliteit

Outstanding is niet alleen leverancier van glamping tenten, wij verzorgen ook zelf de productie van onze tenten. Hierdoor kunnen we u luxe tenten van de hoogste kwaliteit bieden. Voor onze tenten zijn alleen de beste materialen goed genoeg. Denk aan hoogwaardig PolyCotton tentdoekstevige constructies en innovatieve oplossingen zoals onze eindkoppelingen. Door het gebruik van deze kwalitatieve materialen hebben onze tenten een enorm hoge levensduur. Uit ervaring blijkt dat onze tenten weer en wind doorstaan. Dit alles maakt ze tot een zeer interessante investering!

Download onze brochure: Bekijk ons gehele assortiment safaritenten & lodges

Wilt u starten met uw glamping avontuur? Of bent u van plan uw huidige camping of vakantiepark uit te breiden? Bekijk dan onze brochure.

Een glamping tent kopen met een optimaal rendement

Een glamping tent kopen bij Outstanding, betekent dat u een glamping tent koopt met een optimaal rendement. En dat rendement valt op meerdere manieren uit te leggen. Allereerst is een glamping tent natuurlijk een interessante investering. Dit komt onder andere door de enorm hoge levensduur.  Zo kunt u gemakkelijk de investering van uw glamping tent terugverdienen. Daarnaast maakt u uw camping aantrekkelijker voor meerdere doelgroepen, waardoor u een breder publiek aanspreekt. Hierdoor geeft een glamping tent u zakelijk gezien een optimaal rendement.


ADVIES EN OFFERTE OP MAAT ADVIES EN OFFERTE
OP MAAT

FOCUS OP KWALITEIT VAN PROCES TOT PRODUCT FOCUS OP KWALITEIT
VAN PROCES TOT PRODUCT

RUIME ERVARING: 720+ PROJECTEN RUIME ERVARING:
720+ PROJECTEN

Uw tenten geleverd inclusief compleet interieur

Voor het bieden van een glamping ervaring is niet alleen de buitenkant, maar ook de aankleding van de tent van belang. U wilt immers dat uw gasten het totale plaatje ervaren! We nemen u graag zoveel mogelijk zorgen uit handen en bieden daarom ook een volledig interieur aan voor uw glamping tenten. Van een stoer steigerhouten interieur tot een tent die lijkt omgetoverd tot een hotelkamer: ook voor uw ideale plaatje hebben we de juiste meubels en alle accessoires beschikbaar. Naast het opbouwen van de tenten, kunnen we deze desgewenst ook volledig voor u inrichten. Als we de tenten hebben opgebouwd, kunt u direct uw eerste gasten ontvangen. Want zelfs zaken als de complete keukeninventaris nemen we voor onze rekening!

Bekijk onze tenten in onze showroom in Barneveld

De beste indruk krijgt u natuurlijk als u onze tenten in het echt kunt bekijken. We willen u dan ook van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Barneveld. Via onze website maakt u gemakkelijk een afspraak, zodat onze adviseur alle tijd heeft om u al onze tenten te laten zien en met u mee te denken over de ideale tent(en) voor uw situatie. Eerst meer informatie over onze tenten lezen? Vraag via onderstaand formulier meer informatie aan over de mogelijkheden en prijzen van onze safaritenten en lodges. Of maak een afspraak in onze showroom. Ons glamping team staat voor u klaar!

 

Informatie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan over onze safaritenten en lodges. Onze glamping experts adviseren u graag over onze modellen en de actuele prijzen.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op met Remco
en hij helpt u verder met uw plannen!