Glampingtenten

Vind de mooiste glampingtenten

Outstanding is hét adres voor hoogwaardige glampingtenten. Op onze centraal gelegen locatie vindt u de mooiste tenten om uw gasten een onvergetelijke glamping ervaring te kunnen bieden. Dankzij ons ruime aanbod en de vele mogelijkheden tot maatwerk, leveren we het volledige plaatje op het gebied van glamping. Van een tent op maat tot de opbouw inclusief de complete inrichting: het team van Outstanding staat voor u klaar. Maak kennis met de verschillende soorten tenten en alle andere soorten diensten die we voor u verzorgen.

Een divers aanbod glampingtenten

Wat voor glamping wilt u aan uw gasten bieden? Met onze tenten kunt u alle kanten op. Van een kleine tent voor alleen luxe overnachtingen tot ruime lodges waar zelfs grotere gezelschappen genieten van de echte glamping beleving. Naast onze safaritenten en -lodges vindt u bij ons ook thermotenten. Door hun hoge mate van isolatie zijn deze tenten ook in de koudere maanden zeer comfortabel. Met deze tenten kunt u uw gasten het hele jaar door een glamoureus kampeerervaring bieden! Neem een kijkje bij al onze tenten en hun vele mogelijkheden.

Glamping tenten van de hoogste kwaliteit

Outstanding is niet alleen leverancier van glampingtenten, wij verzorgen ook zelf de productie van onze tenten. Hierdoor kunnen we u luxe tenten van de hoogste kwaliteit bieden. Voor onze tenten zijn alleen de beste materialen goed genoeg. Denk aan hoogwaardig Ten Cate tentdoek, stevige constructies en innovatieve oplossingen zoals onze eindkoppelingen. Door het gebruik van deze kwalitatieve materialen hebben onze tenten een levensduur van maar liefst minimaal 10 jaar. Uit ervaring blijkt dat onze tenten weer en wind doorstaan. Dit alles maakt ze tot een zeer interessante investering!

Uw tenten geleverd inclusief compleet interieur

Voor het bieden van een glamping ervaring is niet alleen de buitenkant, maar ook de aankleding van de tent van belang. U wilt immers dat uw gasten het totale plaatje ervaren! We nemen u graag zoveel mogelijk zorgen uit handen en bieden daarom ook een volledig interieur aan voor uw glamping tenten. Van een stoer steigerhouten interieur tot een tent die lijkt omgetoverd tot een hotelkamer: ook voor uw ideale plaatje hebben we de juiste meubels en alle accessoires beschikbaar. Naast het opbouwen van de tenten, kunnen we deze desgewenst ook volledig voor u inrichten. Als we de tenten hebben opgebouwd, kunt u direct uw eerste gasten ontvangen. Want zelfs zaken als de complete keukeninventaris nemen we voor onze rekening!

Bekijk onze tenten in onze showroom in Barneveld

De beste indruk krijgt u natuurlijk als u onze tenten in het echt kunt bekijken. We willen u dan ook van harte uitnodigen om een kijkje te komen nemen in onze showroom in Barneveld. Via onze website maakt u gemakkelijk een afspraak, zodat onze adviseur alle tijd heeft om u al onze tenten te laten zien en met u mee te denken over de ideale tent(en) voor uw situatie. Eerst meer informatie over onze tenten lezen? Vraag meer informatie aan of ontdek hoeveel rendement onze tenten u kunnen opleveren met een persoonlijke rendementsberekening. Ons glamping team staat voor u klaar!