Amerika

6 tenten

Zonder interieur

Desert glamping

Santa Fe High Desert MEETS The Netherlands

Ga op avontuur bij KitFox, de nummer 1 glamping bestemming van New Mexico! Waar de safaritenten omgeven worden door een schilderachtige en woestijnachtige omgeving. De ideale plek om even te ontsnappen aan de drukte van het dagelijkse leven. Op zoek naar een glamping volledig afgezonderd van de drukke steden, een sprookjesachtige en adembenemende sfeer, gezelligheid bij een gezamenlijk kampvuur onder de prachtige sterrenhemel? Dan is KitFox de uitgelezen plek! Van een festival tot een volledig georganiseerde bruiloft, bij Kitfox kan het allemaal geregeld worden. Een unieke plek waar herinneringen worden gemaakt voor het leven!

De timing van de aankoop van de safaritenten viel samen met het begin van de COVID-19 pandemie, wat de zaken iets ingewikkelder maakte. “Het uitstekende team (met name Jason) was echter ongelooflijk geduldig en behulpzaam bij het bedenken van oplossingen waarmee we door konden gaan met onze aankoop.” Lees hier de volledige review van Kitfox.

Medley & Outstanding Lodges als clubhuis en kantoor

Wij mochten een Safaritent Compact, Medley Lodge en 2 Outsanding Lodges plaatsen bij dit bijzondere project. Onze Medley Lodge AN6 is ingericht als clubhuis. Een ontmoetingsplaats, waar vrienden en familie samen kunnen komen onder het genot van drankje of heerlijke maaltijd. De Outstanding Lodges zijn ingericht als kantoor en souvenirshop. Alles geheel ingericht in de stijl van het kamp. De klantbeleving is bij KitFox tot in detail uitgewerkt!

Wat KitFox over ons zegt:

“Uitstekende kwaliteit en vakmanschap. We hebben de glampingtenten minder dan een jaar geleden laten installeren, maar ze hebben al heel wat intense wind, regen en sneeuwstormen doorstaan ​​en hebben goed standgehouden. We zijn erg blij met hun product en zijn van plan om in de toekomst zeker uit te breiden. We bevelen hun product en hun bedrijf ten zeerste aan!” – Kitfox

De keuze van KitFox