Glamping

Een unieke kampeerbeleving

Glamping? Dat is luxe kamperen, voorzien van alle gemakken. En dat slaat aan. Steeds meer mensen kiezen voor een unieke kampeerbeleving. Als campingeigenaar kunt u daar snel op inspelen met onze safaritenten en lodges, die het comfort van thuis én het outdoor gevoel bieden. Ze hebben een hoge levensduur en het is ook nog eens een rendabele investering. Om niet achter te blijven op de veerkrachtige en innovatieve kampeermarkt kunt u maar 1 ding doen: ons bellen!

glamping safaritenten

Waarom glamping?

  • Hoog rendement
  • Breed publiek
  • Unieke beleving voor elke gast
 

Het nieuwe kamperen

Het aantal campinggangers is de afgelopen jaren weer gestegen. Kamperen is weer in trek blijkt uit het Trendrapport toerisme, recreatie en vrije tijd 2018. Positieve berichten, maar er is wel een hoop veranderd. Zo is er meer behoefte aan niche en minder behoefte aan standaard. Mensen willen meer dan kamperen alleen. Ze willen iets unieks, iets bijzonders. Een camping met alleen een goede locatie is niet meer genoeg.

Lees ons blog over het nieuwe kamperen

 

Memory-making experiences

Menig trendwatcher bevestigt de stijgende vraag naar glamping en de toenemende behoefte aan comfort. De consument zoekt een unieke ervaring maar met de comfort van een huis. Een unieke reiservaring staat hoog op het verlanglijstje van de huidige toerist. De consument geeft liever geld uit aan memory-making experiences. Zoals een unieke glamping beleving in een safaritent of lodge.

Lees ons blog over memory-making experiences

 

The new way of camping

Met een safaritent wordt uw camping ook aantrekkelijk voor een ander publiek. Mensen die houden van het kampeeravontuur, maar dan zonder de sores van een tent opzetten. Mensen die willen relaxen, maar dan zonder de ontberingen van een primitieve tent. Onze Outstanding safaritenten en lodges zijn niet zomaar tenten. Het is een andere manier van vakantie houden, die vakantiegangers in het hogere segment aanspreekt.

The new way of camping!

 

Wat klanten over ons zeggen:

Dankzij meer dan 720 projecten in 52 landen, komt ons assortiment safaritenten en lodges voort uit bakken aan ervaring. Wij gaan elke dag met passie voor 100% kwaliteit en zijn trots op ons product! Klanten beoordelen ons met een 9,5 uit 70+ reviews ★ ★ ★ ★ ★.