Europa

347 tenten

Met interieur

Aanbieder glampingvakanties

Villatent: De charme van kamperen met de luxe van thuis

Villatent is een glampingaanbieder met een eigen visie op glamping. Ze verhuren compleet ingerichte safaritenten mét en zonder sanitair op hoogwaardige campings in 8 Europese landen waaronder Frankrijk, Italië en Nederland. Villatent biedt de charme van kamperen met de luxe van thuis en maakt bewuste keuzes op het gebied van accommodatie, locatie en beleving. Ze doen geen concessies aan de kwaliteit om zich te onderscheiden van de concurrentie.

Duurzaamheid, kwaliteit en luxe

Villatent wil continu blijven innoveren om aan de verwachtingen en wensen van hun gasten te voldoen. Duurzaamheid, kwaliteit, luxe en gemak staan altijd centraal.

Villatent heeft verschillende soorten glampingtenten: de Safaritent Wood, Compact, Cottage en Ranger. De safaritenten die Villatent bij ons aanschaft zijn van alle gemakken voorzien: loungestoelen, comfortabele bedden, een complete keuken met kookplaat, koelkast en vriesvak en een Nespresso-apparaat. Daarnaast staat er bij iedere Villatent een hangmat en Outdoorchef barbecue klaar. Alles zodat hun gasten kunnen genieten van hun welverdiende vakantie.

Wat Villatent over ons zegt:

“Wij werken sinds 2016 met Outstanding en dit bevalt erg goed. Afgelopen jaar hebben we veel tenten vernieuwd en nieuwe tenten geplaatst. De tenten zijn een aanwinst voor de camping en onze gasten zijn heel enthousiast over de uitstraling, luxe en ruimte van en in de tent. De samenwerking verloopt goed, Outstanding neemt ons veel werk uit handen qua inkoop en de bouw van de tenten. Wij zijn erg tevreden!” – Villatent

De keuze van Villatent