• Frankrijk, Italië en Nederland
  • 60 tenten
  • Met interieur
  • Aanbieder glampingvakanties
safaritent kopen luxe kamperen

Villatent: De charme van kamperen met de luxe van thuis

Villatent is een jonge organisatie met een eigen visie op glamping. Ze verhuren compleet ingerichte safaritenten mét en zonder sanitair op hoogwaardige campings in Frankrijk, Italië en Nederland. Villatent biedt de charme van kamperen met de luxe van thuis en maakt bewuste keuzes op het gebied van accommodatie, locatie en beleving. Ze doen geen concessies aan de kwaliteit om zich te onderscheiden van de concurrentie.

Duurzaamheid, kwaliteit en luxe

Villatent wil continu blijven innoveren om aan de verwachtingen en wensen van hun gasten te voldoen. Duurzaamheid, kwaliteit, luxe en gemak staan altijd centraal.

De safaritenten die Villatent bij ons aanschaft zijn geschikt voor vijf of zes personen en worden van alle gemakken voorzien: loungestoelen, comfortabele bedden, een complete keuken met kookplaat, koelkast en vriesvak en een Nespresso-apparaat. Daarnaast staat er bij iedere Villatent een hangmat en Outdoorchef barbecue klaar. Alles zodat hun gasten kunnen genieten van hun welverdiende vakantie.

Wat Villatent over ons zegt

“Wij werken sinds 2016 met Outstanding en dit bevalt erg goed. Afgelopen jaar hebben we veel tenten vernieuwd en nieuwe tenten geplaatst. De tenten zijn een aanwinst voor de camping en onze gasten zijn heel enthousiast over de uitstraling, luxe en ruimte van en in de tent. De samenwerking verloopt goed, Outstanding neemt ons veel werk uit handen qua inkoop en de bouw van de tenten. Wij zijn erg tevreden!” – Villatent

De keuze van Villatent