Nederland

4 tenten

Met interieur

EuroParcs Resort

Trek De Wije Werelt in!

Resort De Wije Werelt is een eigentijdse luxe vakantiepark, uniek gelegen op de Veluwe en in de bossen van Otterlo naast het Nationaal Park De Hoge Veluwe. Op dit EuroParcs Resort hebben we de kleine safaritent XS en Outstanding Lodges met bovenverdieping mogen plaatsen. Alle modellen zijn volledig ingericht.

Warmte in het voor- en najaar met een pelletkachel

De glamping lodges hebben een complete badkamer en keuken. Daarnaast is er een ruime 2 persoonsslaapkamer op de benedenverdieping, een sfeervolle huiskamer met loungebank en een eethoek te vinden. Op de vide bevinden zich nog drie ruime slaapplaatsen voor de kinderen of bezoek. Een sfeervolle pellethoutkachel zorgt ook in het voor- of najaar voor meer dan voldoende warmte en gezelligheid.

Onder de veranda buiten is nog een loungeset en eettafel te vinden, het prachtige uitzicht op het natuurterrein het Reemsterveld maakt het plaatje compleet.  Een verblijf in een glamping lodgetent bij De Wije Werelt is een unieke ervaring op een bijzondere plaats.

Wat De Wije Werelt over ons zegt:

“Wij bieden ook de mogelijkheid om onder de Veluwse sterrenhemel in een Glamping Lodgetent te overnachten. De naam van de tent doet eigenlijk geen recht aan het comfort dat geboden wordt. Wilt u uw kinderen een onvergetelijk avontuur bezorgen met hun eigen tent?  Dan is het erg leuk de Baby Safaritent te huren in combinatie met de Glamping Lodgetent.” – De Wije Werelt

De keuze van De Wije Werelt