Nederland

Met interieur

Verhuurder van unieke slaaptenten voor evenementen

Rechargers: Luxe slaaptenten die matchen met elk evenement

Wie wil dat nu niet: ’s avonds een heerlijk gespreid bedje en in de ochtend uitgerust wakker worden op het terras. En dat op een luidruchtig festival of gezellig drukke bruiloft. Klinkt perfect toch?

Rechargers ontzorgt organisatoren van events, feesten en festivals met luxe ingerichte slaaptenten. Niet alleen op campings en recreatieparken neemt de vraag naar glamping toe. Ook evenementenorganisaties zien de behoefte aan comfort fors toenemen. Een aantal grote (internationale) festivals hebben al koers gezet door een diversiteit in overnachtingsmogelijkheden aan te bieden.

De safaritent XS als festivaltent

De energieke mannen van Rechargers ontzorgen evenementorganisaties volledig. Razendsnel bouwen ze glamping tenten die tot in detail perfect zijn ingericht met comfortabele boxsprings, verhoogde houten vloeren, nachtkastjes en verlichting. Zo staat onze safaritent XS tegenwoordig zelfs garant voor het ultieme glamping gevoel op een breed scala evenementen. Van bruiloften in het buitenland tot aan grote festivals als Mysteryland.

Seizoensverhuur Safaritent Compact

Naast dat Rechargers korte overnachtingsmogelijkheden voor evenementen zó uit de grond stampt, bieden zij nu ook de mogelijkheid tot seizoensverhuur van de Safaritent Compact. Hiermee wordt het voor iedereen laagdrempelig gemaakt om in te spelen op de stijgende vraag naar ‘glamping’ accommodaties. Ook hier staat ontzorgen centraal: een vaste huurprijs, inclusief transport, op- en afbouw en inrichting.

De keuze van Rechargers