Safaritent kopen met lange levensduur

Een safaritent kopen met lange levensduur bij Outstanding

Speelt u al in op de groeiende vraag naar luxe kampeergelegenheid voor uw gasten? De manier waarop mensen recreëren verandert en het is slim als u hier als campingeigenaar op in speelt. Kamperen is van alle tijden, maar steeds meer mensen vinden het toch fijn net wat meer comfort te ervaren tijdens hun vakantie. Wilt u uw gasten ook deze comfortabele kampeerervaringen bieden  en kennis laten maken met glamping? Dan is het kopen van een safaritent een slimme zet. En dan wilt u natuurlijk mooie accommodaties die uw camping nog meer uitstraling geven. Bij Outstanding vindt u de mooiste safaritenten geheel op maat gemaakt naar uw wensen. Zo kunt u precies de safaritent kopen met lange levensduur die past bij uw camping.

Glamping tent kopen met hoge levensduur

Een safaritent kopen van hoogwaardige materialen

We vinden het belangrijk dat u lange tijd plezier heeft van uw safaritent. Daarom zijn alleen de beste materialen goed genoeg voor onze safaritenten en we blijven continu op zoek naar manieren om onze tenten te verbeteren. Het 100mm houten frame is dubbel zo sterk als de veelgebruikte 80 mm frames. Al het hout dat wij gebruiken is KOMO verduurzaamd en geïmpregneerd, waardoor het een levensduur van 10 tot 15 jaar heeft. Voor het tentdoek hebben we bijvoorbeeld de keuze gemaakt voor Polycotton van TenCate Outdoor Fabrics. Zij zijn één van de marktleiders op het gebied van tentdoek. En ook de YKK ritsen en onze unieke eindkoppelingen zorgen voor een langere levensduur van onze safaritenten. Zo koopt u een safaritent waar u 10 jaar lang geen omkijken naar heeft. Meer informatie over de materialen vindt u bij Productinformatie, maar natuurlijk mag u ook altijd contact opnemen!

luxe glamping lodge groot

Lang plezier van onze safaritenten dankzij de lange levensduur

Dankzij de goede materialen, hebben we voor onze safaritenten een levensduur van maar liefst 10 jaar weten te realiseren. Schaft u onze tenten aan, dan heeft u hier dus jarenlang plezier van! En dankzij de hoge kwaliteit, hebben de tenten nauwelijks onderhoud nodig. Wilt u de levensduur nog verder optimaliseren, dan kunt u kijken naar opties als een winterhoes voor de tent. Hiermee beschermt u de tent tijdens het slechtere weer  in de winter tegen de weersomstandigheden, waardoor hij nog langer meegaat. Vraag gerust meer informatie aan over alle mogelijkheden!

U vindt onze safaritenten op campings en recreatieparken in meer dan 50 landen

Niet alleen in Nederland genieten vakantiegangers van de luxe van onze safaritenten. Inmiddels zijn onze tenten namelijk al in 52 landen te vinden. In de praktijk is gebleken dat zij tegen allerlei soorten weersomstandigheden bestand zijn. Daarbij kunt u ook een safaritent kopen met speciale sneeuwframes. Hierdoor is uw tent bestand tegen maximale sneeuwbelasting. In wat voor klimaat uw camping zich ook bevindt, onze tenten passen overal.

Glamping tent kopen buitenland

Een compleet ingerichte safaritent kopen met duurzaam steigerhouten meubilair

Als u een safaritent koopt, is het wel zo makkelijk om hier direct het passende meubilair bij te hebben. Onze meubels passen perfect bij de luxe uitstraling van onze tenten. In het uitgebreide assortiment zitten zeker de meubels van uw smaak. Het steigerhout is uiteraard splintervrij en heeft een vuil- en waterafstotende coating. Zo heeft niet alleen de tent, maar ook het meubilair een lange levensduur. Daarbij nemen we u graag het geregel uit handen en zorgen we op uw verzoek niet alleen voor een compleet ingerichte keuken en badkamer, maar ook voor het transport en de gehele montage van de tent.

 

Ingerichte safaritent kopen

Een safaritent kopen die bij u past

Een safaritent is een grote investering waar u lang plezier van wilt hebben. Des te belangrijker dat u een tent koopt die past bij uw wensen, nu en in de toekomst! Outstanding heeft veel verschillende modellen safaritenten, om iedereen een geschikte optie te kunnen bieden. Heeft u al op een rijtje gezet wat uw verwachtingen zijn van uw safaritent(en)? De specialisten bij Outstanding denken graag mee bij het kiezen van de juiste tent. Want met een levensduur van 10 jaar is het belangrijk dat een safaritent ook past bij nieuwe doelgroepen die u in de toekomst zou willen aantrekken.

Glamping tenten met sanitair kopen

Benut elke meter optimaal met onze compacte tenten

Van klein en compact tot heel ruim, we hebben voor iedereen een tent op maat. Wilt u graag een safaritent kopen waarbij u de beschikbare ruimte optimaal kunt benutten? Onze Compact sluit hier perfect bij aan. Met deze tent wordt elke vierkante meter gebruikt en is alles aanwezig om uw gasten van uw luxe verblijf te voorzien. Denk aan een keuken, slaapkamers en een ruim terras. Mag het een slagje kleiner zijn? Bekijk dan onze Safaritent XS. Deze tent is geschikt als trekkerstent, maar kan natuurlijk ook gecombineerd worden met andere faciliteiten. Bijvoorbeeld door de tent op hoogte te plaatsen, waardoor ook de ruimte onder de tent kan worden gebruikt.

Ontdek onze populaire gezinstenten

De meeste safaritenten worden aangeschaft met het doel glamping aan te bieden. Wilt u glamping aanbieden aan gezinnen? De keuze van veel ondernemers valt hierbij op onze Safaritent Wood. Een keuken, slaapkamers, een zitgedeelte en de mogelijkheid een badkamer te plaatsen, het kan allemaal! De Wood is in drie verschillende formaten leverbaar, waar er zeker één bijzit die bij uw wensen aansluit. Ook onze favoriet, de Safari Cottage, is een ideale tent voor gezinnen. Bijzonder is het dak, waarbij u de keuze heeft uit een luxe wolfsdak of een open dak. Daarnaast is de tent extra breed en heeft deze extra grote ramen. Een echte blikvanger!

Glamping luxe kamperen

Een ruime lodgetent voor een luxueus verblijf

Zoekt u een tent met veel ruimte? Onze lodgetenten bieden zeker de ruimte die u zoekt. De tenten zijn niet alleen geschikt als glampingtent, maar kunnen bijvoorbeeld ook worden ingezet als receptie, restaurant of groepsaccommodatie. Zo biedt de Medley Lodge zeer veel ruimte. De Medley Lodge is zelfs om te toveren tot een waar kinderparadijs door er een glijbaan en klimmuur in te plaatsen!

Ook glamping in de winter met de thermoment

In de koude wintermaanden is een safaritent vaak geen geschikt onderkomen. Maar onze thermotenten zijn dat wel! Deze volledig geïsoleerde tenten zijn het hele jaar door een zeer fijne accommodatie voor uw gasten. En door de grote glazen pui aan de voorkant is de natuurbeleving er niet minder om. Wilt u het hele jaar door gasten kunnen ontvangen? Bekijk dan onze verschillende thermotenten. Ook bij de thermotenten hebben we onze variant op de safaritent Wood: de Thermotent Wood, leverbaar in verschillende formaten. Daarnaast heeft u keuze uit de efficiënt ingerichte Thermotent Compact en de ruim opgezette Thermotent Cottage.

Een safaritent kopen inclusief compleet interieur

Een safaritent is pas echt compleet met een bijpassend interieur. We leveren daarom eveneens het volledige interieur voor onze tenten. Niet alleen de meubels, maar ook alle accessoires. Zelfs met volledig ingerichte keukens en badkamers helpen we u graag. We bieden verschillende interieurstijlen aan, waar er zeker één bijzit die u aanspreekt. Mag het lekker stoer? Kies dan voor onze Safari Adventure lijn, van robuust steigerhout. Daarnaast hebben we de luxere Glamping Chic lijn, welke speciaal voor ons is gestyled. Met een Glamping Chic interieur maakt u het nog luxer voor uw gasten. De tenten hebben een vinylen vloer en prachtige meubels. In deze lijn heeft u keuze uit Stijl Parijs en Stijl Stockholm, met ieder hun eigen charmes.

Geef het transport en de opbouw van uw safaritent uit handen

Onze safaritenten bieden uw gasten een grote mate van luxe. Maar wij bieden u ook graag deze luxe! Bijvoorbeeld de luxe alles uit handen te geven. Zo regelen wij het transport van uw tent(en) naar de opbouwlocatie, ongeacht waar deze locatie is. Daarnaast verzorgen we de opbouw en de inrichting van de tenten voor u. Ons team zorgt ervoor dat de tent helemaal gereed is voor gebruik. Liever zelf opbouwen? Met onze handig opbouwhandleidingen is ook dat geen probleem. We voorzien u graag van advies om alles probleemloos te laten verlopen.

Glamping tent opbouwen

Hoeveel rendement levert een safaritent u op?

Bij de aankoop van een safaritent bent u natuurlijk benieuwd naar het rendement wat u kunt verwachten. Om u hier een indruk van te geven, maken we graag een gepersonaliseerde rendementsberekening voor u. Op onze website vindt u een voorbeeld berekening van het te verwachten rendement van een 6-persoonstent met sanitair. Vul uw eigen gegevens in en ontvang zo snel mogelijk een gedetailleerde berekening van ons. Vindt u het lastig een prijs te bepalen? Onze adviseurs kunnen u hier een passend advies over geven, neem gerust contact op.

Safaritent op maat

Ook advies voor uw glamping in het buitenland

Gaat u het avontuur aan in het buitenland? De tenten van Outstanding staan al in tientallen landen wereldwijd. Daardoor hebben we veel kennis opgebouwd over de mogelijkheden om glamping aan te bieden in het buitenland. Ook wat betreft het plaatselijke klimaat kunnen we onze tenten voor u aanpassen. Bijvoorbeeld door het monteren van speciale sneeuwframes of het gebruik van een beige dak in warme landen. In veel landen hebben we zelfs een glamping adviseur die alles weet over de regionale markt. De lokale wet- en regelgeving, de kansen in het land van bestemming: onze buitenland adviseurs kunnen u er alles over vertellen.

Innovatieve glamping safaritent

Blijf de concurrentie voor en bied uw gasten de ultieme kampeerervaring

Met safaritenten op uw camping, biedt u uw gasten de ultieme kampeerervaring. Door de alsmaar toenemende populariteit is een safaritent een rendabele investering voor uw camping. Bekijk op onze website welke van onze tenten het beste past bij uw doeleinden.

Afwijkende voorkeuren? Neem contact met ons op en laat u informeren over de talloze mogelijkheden om uw wensen te realiseren!

Glamping lodge tenten

Bekijk onze tenten in de showroom

Een safaritent kopen is het gemakkelijkst als u alle tenten van dichtbij kunt bekijken. Op deze manier is het gemakkelijk verschillende tenten met elkaar te vergelijken. En waar kan dat beter dan in onze showroom? U vindt hier al onze tenten en kunt ze van binnen en buiten bekijken. Zo krijgt u een goed idee van de mogelijkheden van de tenten en kan u gemakkelijker bepalen welke tent u het meeste aanspreekt. Kiest u één type tent of past een selectie van verschillende modellen het beste bij uw bedrijf? Tijdens uw bezoek aan onze showroom kunt u uiteraard al uw vragen aan onze adviseur stellen en geven we u met plezier een advies op maat. Maak vandaag nog een afspraak voor uw bezoek aan onze showroom.

showroom afspraak maken

Vraag meer informatie aan over onze innovatieve safaritenten

Wilt u meer weten over onze bijzondere tenten? In het algemene informatiepakket vindt u onze brochure en de meubelcatalogus. Zo krijgt u alvast een indruk van onze tenten en kunt u bekijken welke interieurstijl u het meeste aanspreekt. Natuurlijk kunt u ook direct een offerte aanvragen! Dankzij de gedetailleerde offerte die u van ons ontvangt, weet u precies waar u aan toe bent. Wilt u meer weten over een bepaald type tent, bent u benieuwd naar onze dienstverlening of heeft u een heel andere vraag over het kopen van een safaritent? We beantwoorden hem graag voor u! Vul het contactformulier in op onze website of neem direct telefonisch contact met ons op. Profiteren u en uw gasten binnenkort ook van de luxe en alle voordelen van onze tenten?

glamping beurs