Veelgestelde vragen

Bij de aanschaf van een safaritent, lodge of seas-on komen er veel vragen naar boven. Geen zorgen, we begrijpen dat! Wilt u meer weten over onze materialen, het transport of de invloeden van het weer op uw safaritent? We hebben zoveel mogelijk antwoorden verzameld.

Staat uw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op!

FAQ Veel Gestelde Vragen

Kies de categorie voor uw vraag

Vragen over de Aanschaf

Zit er garantie op jullie safaritenten & lodges?

Ja! We bieden 5 jaar garantie op zowel het canvas als het houten frame en 2 jaar op het interieur en witgoed. Onze koppelingen zijn zelfs gedekt voor 15 jaar. Ons streven is om altijd de hoogste kwaliteit te leveren. Onze belofte? 100% tevredenheidsgarantie. U vindt hier meer over onze garanties.
Ja zeker! Onze seas-on lodge is speciaal ontworpen voor jaarrond verhuur. Dankzij de geïsoleerde vloer, daken en wandpanelen kunt u vier seizoenen rond verhuren. Bij onze andere modellen verlengt u het seizoen met het plaatsen van een kachel. Denk aan een mobiele gaskachel, pelletkachel of zelfs een infrarood kachel!
Zeker weten! Onze safaritenten zijn volledig aanpasbaar aan uw wensen. U heeft de keuze tussen tenten en lodges met of zonder sanitair. Dit maakt ze perfect voor campings die niet over vaste sanitaire installaties beschikken. Bekijk ons aanbod safaritenten met of zonder sanitair.
De prijs van een safaritent varieert afhankelijk van het type, de grootte en de extra's. Bijvoorbeeld, de kosten kunnen verschillen als wij de montage verzorgen of als u dit zelf doet. Al deze keuzes hebben invloed op de uiteindelijke prijs. Contact onze glamping advisieurs voor specifieke prijzen.

Is het steigerhout van de meubels splintervrij?

Ja, onze steigerhouten meubels zijn nagenoeg splintervrij. We schaven het hout zorgvuldig voor een glad oppervlak en beschermen het met een speciale coating. Wilt u meer weten over onze meubels? Onze interieurpagina vindt u alle ins-&-outs.
Ja, we hebben diverse formaten tenten met verschillende indelingen. Zo vindt u altijd een optie die bij uw wensen past. We bieden zowel compacte als ruime safaritenten aan. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de mogelijkheden per model.
We leveren de safaritenten volledig ingericht met steigerhouten meubels, complete badkamers en alle toebehoren. En dan bedoelen we ook echt alle toebehoren: denk aan matrassen, kussens en zelfs een pelletkachel. Zó is de tent instapklaar voor uw gasten. Liever zelf uw safaritent inrichten? Ook dat is mogelijk!

Uit welke materialen bestaan jullie safaritenten?

Onze safaritenten zijn gemaakt van PolyCotton en waterafstotend canvas, gecombineerd met KOMO houten frames. Deze materialen zorgen voor ademende, duurzame en weerbestendige tenten van hoge kwaliteit. U leest hier meer over de materialen.

Hoe houd ik de safaritent schoon?

De safaritenten hebben geen dagelijks onderhoud nodig. Ze zijn gemaakt van diverse materialen, elk met een eigen schoonmaak aanpak. Gebruik deze schoonmaakmiddelen met zorg om te voorkomen dat u geen ongeschikte producten gebruikt.
Gemiddeld 10 jaar! In de regel gaat het frame en dak twee keer zo lang mee. Dit betekent dat u na ongeveer 8 tot 10 jaar niet een volledig nieuwe tent hoeft te kopen, maar alleen de binnentent hoeft te vervangen.

Zijn alle grondsoorten en locaties geschikt voor het bouwen van safaritenten?

Al 10 jaar bouwen we onze luxe lodges en tenten wereldwijd. Hierdoor hebben we ervaring met diverse soorten ondergrond, variërend van bergachtige terreinen tot zandige kustgebieden. Wilt u weten of uw locatie geschikt is? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies.
We kunnen de hele bouw uit handen nemen. De safaritenten worden volledig gebruiksklaar opgeleverd, inclusief alle benodigde installaties voor elektriciteit en loodgieterswerk. U kunt direct beginnen met de verhuur van uw safaritent.
Ja! Met onze duidelijke opbouwhandleiding is dat goed te doen. Bovendien worden onze steigerhouten meubels gemonteerd of op maat gezaagd aangeleverd. Mocht u toch tegen problemen aanlopen, dan belt of mailt u gewoon even en helpen wij u verder op weg.
Wij kunnen dit voor u uit handen nemen! Onze eigen bouwteams hebben al meer dan 500 projecten opgebouwd en staan klaar om u te helpen. We leveren de aansluiting tot in de tent. Denk hierbij aan het aanleggen van elektriciteit evenals loodgieterswerk.

Wat is de levertijd van de safaritenten en lodges?

Gemiddeld 10 weken. We leveren onze safaritenten en lodges direct uit onze eigen grote voorraad. Ons logistieke team zorgt voor elke order met de grootste zorg, zodat u uw nieuwe safaritent of lodge snel en probleemloos kunt verhuren.
Jazeker! Wij hebben onze tenten inmiddels in ca. 50 landen wereldwijd geleverd, met de voornaamste focus op Europa en Noord-Amerika. Daardoor hebben we veel ervaring met verschillende klimaten, wet- en regelgeving en logistieke mogelijkheden.
Wij kunnen het transport naar uw locatie volledig verzorgen. Uiteraard geheel in overleg met u. De kosten hiervan worden altijd vooraf besproken en zijn afhankelijk van het volume en de locatie. Heeft u meer vragen over het transport? Onze adviseurs beantwoorden al uw vragen!

Kunnen safaritenten zware sneeuwbelasting aan?

Ja! Onze houten frames zijn ijzersterk en geschikt voor de meeste heftige weersomstandigheden. Wist u dat we speciale sneeuwframes aanbieden? Deze versterken het houten frame nog eens extra, zodat uw tent optimaal bestand is tegen de maximale sneeuwbelasting.
Onze safaritenten zijn bestand tegen zware weersomstandigheden dankzij de 100mm rondhouten frames. Constructieberekeningen tonen aan dat de tenten stuwdruk en windkracht van 0.5 kN/m², overeenkomend met windkracht 10 Beaufort (101 km/h), aankunnen. Klanten melden dat de tenten zelfs bij windkracht 11 standhouden. Neem contact met ons op voor gedetailleerde informatie over de windbelasting per tenttype en recente berekeningen.
Een airconditioner is een effectieve manier om de safaritent in de zomer koel te houden. Een airco zorgt voor een constante, aangename temperatuur en maakt de safaritent comfortabeler tijdens warme dagen.
Met een pelletkachel of gaskachel houdt u de tent in het voor- en naseizoen warm. Deze kachels zorgen voor een aangename temperatuur. Wilt u het hele jaar door verhuren? Dan is onze geïsoleerde seas-on lodge een perfecte keuze.
Ja, u hoeft de tent niet af te breken. Onze safaritenten zijn bestand tegen zware weersomstandigheden. Zo hebben ze talrijke stormen en hevige sneeuwval doorstaan. Dankzij de ijzersterke houten frames zijn de tenten geschikt om het hele jaar door buiten te staan.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op met
Richard en hij helpt u verder met uw plannen!


ADVIES EN OFFERTE OP MAAT ADVIES EN OFFERTE
OP MAAT

FOCUS OP KWALITEIT VAN PROCES TOT PRODUCT FOCUS OP KWALITEIT
VAN PROCES TOT PRODUCT

RUIME ERVARING: 720+ PROJECTEN RUIME ERVARING:
720+ PROJECTEN