Vernieuwende safaritent te koop

Wij hebben die safaritent waar u naar op zoek bent!

Bij Outstanding hebben we die safaritent te koop waar u naar op zoek bent. In ons grote assortiment zit namelijk zeker die ene tent die aan uw wensen voldoet. Denk daarbij bijvoorbeeld aan de klassieke safaritent, waar glamping mee begonnen is. De tenten werden oorspronkelijk gebruikt voor safari’s in Afrika. Nu ontbreekt de ‘Big Five’ op de meeste campings, maar de fijne manier van vakantievieren kunnen we op alle andere fronten wél nabootsen. En wij gooien over zo’n klassieke tent graag ons eigen Outstanding sausje. Zo is onze safaritent Wood gebaseerd op die klassieke Afrikaanse safaritent, maar dan nét even anders.

luxe kamperen met safaritent

Een net-niet klassieke safaritent te koop

Safaritent Wood is onze meest gekozen safaritent en dat heeft zo zijn redenen natuurlijk. Allereerst is hij populair omdat hij qua formaat perfect geschikt is voor zowel grote als kleine gezinnen. Door de verschillende formaten is de tent geschikt voor groepen van 2 tot 8 personen. Onze aanpassingen aan deze tent zijn niet allemaal direct met het blote oog zichtbaar, maar wel heel belangrijk voor de levensduur van de tent en het gemak voor uw gasten. Zo zijn de YKK ritsen van onze tenten de beste ritsen bij intensief gebruik. Want er is niks vervelender voor  u en uw gasten dan haperende ritsen. Daarnaast kunnen de ramen van onze tenten op 3 verschillende manieren open en dicht, zodat uw gasten hier altijd een keuze in hebben.

glamping tent luxe kamperen

Kleine, maar fijne, safaritent te koop

Naast onze Wood hebben we andere prachtige safaritenten te koop. Ontvangt u veel mensen die alleen willen overnachten op uw bedrijf? Bekijk dan zeker onze Safaritent XS. Deze kleine tent is de perfecte trekkerstent. Met een terugverdientijd vanaf 1 jaar is deze tent zeker het overwegen waard. Een andere knusse tent is onze Safaritent Compact. Deze tent maakt optimaal gebruik van de beschikbare ruimte en is daardoor handig in te zetten als u net wat minder ruimte heeft. Door de grote ruimte aan de voorkant hebben uw gasten in deze tent alsnog een ruimtelijk gevoel.

kleine glampingtent kopen

Volop ruimte in onze grote safaritent

Wilt u juist groots uitpakken met uw safaritenten? Dan past onze Safari Cottage daar perfect bij. Door het landelijke uiterlijk en de ruime opzet zullen uw gasten blij verrast zijn als ze aankomen bij hun accommodatie. De tent is maar liefst 5,5 meter breed en beschikt daardoor over een zeer fijn terras voor uw gasten. Voor het dak is er de keuze uit een open dak of een wolfsdak, waarmee u uw plaatje helemaal compleet maakt. Niet alleen de Safari Cottage biedt veel ruimte, ook onze lodges bieden volop mogelijkheden die de verwachting van uw gasten zeker zullen overtreffen.

glamping tent kopen

Hulp bij het kiezen van de juiste safaritent

Wij zijn er zeker van: we hebben die safaritent te koop die aan al uw wensen voldoet. Maar het maken van de keuze voor de juiste tent kan behoorlijk lastig zijn. Daarom kunt u voor een persoonlijk advies altijd bij ons terecht. We geven u ook graag een rondleiding door onze showroom in Renswoude, waar u alle tenten op uw gemak kunt bekijken. Direct al een offerte aanvragen? Dat kan natuurlijk ook! We helpen u graag waar mogelijk uw droom te realiseren.

ingerichte glamping tent kopen