Verkoop safaritenten

Verkoop safaritenten van hoge kwaliteit

Outstanding is het adres voor de verkoop van safaritenten van hoge kwaliteit. Daarbij geven we u een passend advies voor een safaritent die aansluit bij uw wensen en uw financiële mogelijkheden. Dankzij onze verschillende modellen safaritenten zit er altijd een tent bij die past bij uw wensen. Wilt u uw gasten verrassen met een luxe glamping vakantie? Of wilt u een safaritent inzetten voor een heel ander doeleinde, zoals het gebruik als restaurant, museum of receptie? We denken graag met u mee en leveren een tent die past bij het uiteindelijke doel.

Verkoop van safaritenten in diverse modellen

Welke van onze safaritenten laat uw hart sneller kloppen? Er zit er ongetwijfeld één tussen in ons heel diverse aanbod! Onze Safaritent Wood is bijvoorbeeld een geliefde tent die veel als gezinsaccommodatie wordt gebruikt. De tent is zowel in een kleiner als groter formaat leverbaar, waardoor er altijd een passend formaat bij zit. Een slagje kleiner? Bekijk dan onze geheel verplaatsbare Safaritent XS of de fijne Compact waar elke vierkante meter optimaal wordt benut. Mag het juist ietsje groter zijn? Onze favoriet is de Safari Cottage. Een unieke breedte van 5,5 meter, keuze uit een open dak of een prachtig wolfsdak: een romanticus op en top.

Ruime safarilodges en geheel geïsoleerde thermotenten

Uiteraard hebben we nog meer tenten in het ruimere segment. Heeft u al kennisgemaakt met onze lodges? Ze hebben allemaal hun bijzondere eigenschappen, zoals de Outstanding Lodge die geplaatst kan worden met een extra verdieping voor optimaal gebruik van de ruimte. De Medley Lodge wordt in een oogwenk omgetoverd tot kinderparadijs met een klimmuur en glijbaan ín de tent! Luxe en exclusiviteit vindt u bij de Royal Lodge. Maar liefst twee terrassen bieden alle ruimte voor uw gasten. Wilt u het hele jaar rond glamping kunnen aanbieden aan uw gasten? Neem dan zeker een kijkje bij onze thermotenten. Deze geheel geïsoleerde tenten zijn het hele jaar door een comfortabele en luxe accommodatie voor uw gasten.

Thermo Tent Compact Outstanding

Verkoop van safaritenten van de beste materialen

Een safaritent of -lodge van Outstanding is altijd gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. We richten ons hierbij op de verkoop van safaritenten met een Outstanding uiterlijk van een Outstanding kwaliteit. Daardoor hebben onze safaritenten een levensduur van maar liefst 10 jaar. Dit is het resultaat van de hoogwaardige materialen die we gebruiken voor onze tenten. Bijvoorbeeld onze speciale eindkoppelingen die de levensduur verlengen, maar ook extra sterke houten frames en natuurlijk het beste tentdoek wat er op de markt is. Daarbij doorstaan onze tenten door hun stevige constructie weer en wind.

luxe glamping lodge groot

Uw safaritent snel geleverd, opgebouwd en volledig ingericht

Na het plaatsen van uw order wilt u natuurlijk niet meer lang hoeven wachten op uw nieuwe tenten. Bij Outstanding hoeft dat ook niet: dankzij een ruime voorraad en optimale planning kunnen we uw tenten altijd snel komen leveren. Daarbij kunt u er voor kiezen de tenten door ons team op te laten bouwen en volledig in te richten met een prachtig bijpassend interieur. Wilt u graag een persoonlijk advies over de meest geschikte safaritenten, het opzetten van een succesvolle glamping of heeft u een andere vraag? Onze ervaren adviseurs denken uiteraard graag met u mee. Outstanding is het adres voor verkoop van hoogwaardige safaritenten met een advies op maat!