Safaritenten te koop

Duurzame en luxueuze safaritenten te koop

Bij Outstanding hebben we safaritenten te koop met een levensduur van maar liefst 10 jaar. Dat maakt onze tenten tot een mooie investering voor uw onderneming! Met de toenemende populariteit van glamping hebben safaritenten namelijk een gunstig rendement. Op onze website kunt u nagaan welk rendement u kunt behalen met het aanschaffen van onze safaritenten. Steeds meer vakantiegangers willen wel graag het echte buitenleven en campinggevoel ervaren, maar dan graag met net dat beetje extra luxe. Deze steeds groter wordende doelgroep kunt u met een safaritent een heerlijke vakantie bieden.

Safaritenten te koop van de beste materialen

Om van een safaritent een goede investering te maken, is het belangrijk alleen de beste materialen te gebruiken. Bij Outstanding nemen we dit maar al te serieus en hebben we alleen safaritenten te koop van de hoogste kwaliteit. Over elk aspect van onze tenten wordt uitgebreid nagedacht. Is er een bepaald element wat verbeterd kan worden? Dan gaan we net zolang door tot het helemaal naar wens is.

Een belangrijk deel van onze tenten is natuurlijk het hout. Het gebruikte hout is onder KOMO keur verduurzaamd en valt in duurzaamheidsklasse 3. Dit betekent dat het hout een levensduur heeft van 10 tot 15 jaar. De 100mm houten frames die we gebruiken zijn zeer sterk. Ook in landen met een minder gematigd klimaat dan in Nederland doen onze tenten het uitstekend.

Een tent met tentdoek van de hoogste kwaliteit

Naast de houten constructie is bij een safaritent natuurlijk het tentdoek een belangrijk onderdeel. Scheuren in het tentdoek of andere problemen als schimmel zijn erg nadelig voor de levensduur van de tent. Daarom gebruiken we voor onze safaritenten alleen materialen van de hoogste kwaliteit. Ons tentdoek is geproduceerd door één van de marktleiders op het gebied van tentdoek, het bedrijf Ten Cate Outdoor Fabrics. Het ademende Polycotton is geïmpregneerd en voorkomt schimmel op uw tent. Daarnaast zijn de binnententen opgebouwd uit losse delen, zodat er gemakkelijk één deel kan worden vervangen.

Biedt extra bescherming aan uw tent met een winterhoes

Hoewel onze safaritenten bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, zijn er wel manieren om de levensduur van uw tent optimaliseren. Zo hebben we een winterhoes ontwikkelt die u in de winter om de tent heen kunt spannen. De hoes ademt en beschermt uw tent nog beter tegen zon, regen en wind. Zo kunt u nog langer genieten van uw investering dan de beoogde 10 jaar.

Ons team staat voor u klaar!

Bent u benieuwd wat voor safaritenten te koop zijn bij Outstanding? Op onze website krijgt u natuurlijk een goede indruk van alle mogelijkheden. Maar het is ook mogelijk om langs te komen in onze showroom! Loop door de tenten van uw voorkeur en ervaar het echte glamping gevoel. Heeft u vragen en is de informatie op onze website niet toereikend? We geven graag een advies op maat, zodat u de volledige looptijd van uw tent optimaal tevreden blijft over uw investering. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op of vraag een vrijblijvende offerte op maat aan!

Safaritent met hoge levensduur