Safaritenten te koop

Te koop: een safaritent die aan al uw wensen voldoet

Bij Outstanding hebben we een aanwinst voor uw camping te koop, een safaritent waarin uw gasten een heerlijke vakantie zullen hebben. Ons belangrijkste doel is het creëren van innovatieve en duurzame safaritenten. Daarbij richten we ons op tenten van hoge kwaliteit, maar ook op het leveren van de safaritent die past bij uw bedrijf. Om voor elke camping en voor elke doelgroep een passende safaritent te maken, hebben we verschillende modellen en per model ook nog verschillende formaten safaritenten te koop. Zo kunnen we tegemoet komen aan uw wensen. En onze service gaat verder: ook bij de keuze van het interieur heeft u diverse opties om het plaatje helemaal compleet te maken.

Bij Outstanding koopt u een safaritent op maat

Het kopen van een safaritent is geen impulsbeslissing. U loopt al langere tijd rond met het idee uw gasten een nieuw concept aan te willen bieden en in de loop der tijd wordt het beeld steeds duidelijker: het worden safaritenten. Maar uiteraard moeten deze tenten wel passen bij de beschikbare ruimte op uw camping én bij uw budget. Daarom hebben we voor elke ondernemer een safaritent op maat. Doordat we onze tenten zelf produceren, kunnen we precies die tent leveren waar u naar op zoek bent. Een tent die langer, breder of hoger is dan het model op onze website? We denken graag mee over geschikte opties voor uw camping of andere bedrijf.

Verschillende modellen safaritenten te koop

Elke camping heeft een eigen doelgroep. Daarom hebben wij diverse soorten safaritenten ontwikkeld. Bekijk welke van onze verschillende modellen safari- en thermotenten het beste bij uw wensen past. Onze safaritenten zijn niet alleen geschikt als vakantieverblijf, maar zijn ook inzetbaar als groepsaccommodatie. Daarnaast doen onze lodges perfect dienst als horecagelegenheid of als receptie. Hiermee verrast u uw gasten met een bijzondere eerste indruk. Bij Outstanding hebben we veel meer dan alleen vakantieaccommodaties te koop, een safaritent kent tal van gebruiksopties!

safaritent kopen als souvenirshop

Een boost voor uw bedrijf met een innovatieve safaritent

De concurrentie in de kampeermarkt is hoog. Vakantiegangers zijn steeds meer op zoek naar unieke ervaringen en zijn bereid hier ook meer voor te betalen. Het gewone kamperen wordt dan ook steeds minder populair en andere vakantievormen nemen juist toe in populariteit. Door een safaritent te kopen geeft u een boost aan uw bedrijf. U trekt een grotere en bredere doelgroep aan, waardoor u voor blijft op de concurrentie.

Hoe snel heeft u uw investering terugverdiend?

Met het kopen van een safaritent, spelen natuurlijk ook de financiën een rol. Onze safaritenten hebben een levensduur van 10 jaar, wat ze tot een zeer interessante investering maakt. Om de levensduur te optimaliseren, hebben we daarnaast opties beschikbaar zoals een winterhoes. Het is natuurlijk fijn om vooraf te weten waar u financieel gezien aan toe bent. We helpen u dan ook graag met het berekenen van de terugverdientijd van uw nieuwe safaritent. Na het invullen van de gegevens krijgt u een gepersonaliseerde rendementsberekening. Zo bent u optimaal voorbereid om dit nieuwe avontuur aan te gaan. Te koop: safaritent die uw bedrijf een boost gaat geven!

Glamping lodge tenten