Safaritent met badkamer kopen

Een luxe safaritent met badkamer kopen voor uw glamping

Om een luxe safaritent met badkamer te kopen bent u bij Outstanding aan het juiste adres. Wij bieden een ruime keuze aan tenten én garanderen hierbij een zeer hoge kwaliteit. Zo kunnen zowel u als uw gasten optimaal genieten van de luxe van glamping. Wilt u een nieuwe glamping starten of uw huidige aanbod uitbreiden met safaritenten met een badkamer? Wij staan altijd voor u klaar met een advies op maat en een tent die perfect aansluit bij uw plannen. Maak kennis met Outstanding!

glamping zelt kaufen

Welke safaritent met badkamer wilt u kopen?

Bij Outstanding heeft u volop keuze bij de keuze van uw perfecte tent. In vrijwel al onze tenten kunnen we een fijne badkamer plaatsen voor uw gasten. Zo hebben zij alles bij de hand tijdens hun glamping vakantie! Bij het kiezen van een tent heeft u keuze tussen zeer diverse modellen. Denk aan een compacte tent waar elke vierkante meter optimaal wordt benut tot een grootse lodge die zeer veel ruimte biedt. Eén ding hebben onze tenten gemeen: uw gasten zullen hier een heerlijke tijd in hebben! Welke van onze luxe tenten sluit het beste aan bij uw wensen?

Koop uw tent inclusief badkamer en volledig interieur

Bij Outstanding leveren we niet alleen uw complete badkamer bij de tent, ook voor een passend interieur kunt u bij ons terecht. We zorgen er namelijk met plezier voor dat u van A tot Z ontzorgd wordt. We hebben verschillende interieurstijlen waar u uit kunt kiezen. Van robuust steigerhout tot een luxe hotelkamer interieur: aan u de keuze! Daarbij kunt u de safaritent net zo luxe maken als u wilt. Gunt u uw gasten bijvoorbeeld de luxe van een vaatwasser in de tent? Ook dat kunnen we regelen! En wat dacht u van een heerlijke hot tub om de glamour compleet te maken?

Bepaal zelf de inrichting van uw safaritent

Op onze website staan bij alle tenten en formaten potentiële inrichtingen weergegeven. U zit hier uiteraard niet aan vast: u kunt de safaritenten inrichten naar wens. Wilt u een extra ruime badkamer realiseren in een tent? Of extra slaapruimte creëren? We denken graag met u mee, zodat u het ruimtelijke karakter van de tent zoveel mogelijk kunt behouden. Daarnaast is het altijd mogelijk een tent bijvoorbeeld een meter te verlengen, zodat u al uw wensen kunt uitvoeren. Nieuwsgierig naar alle mogelijkheden of heeft u bijzondere plannen? Onze adviseurs staan klaar om met u mee te denken.

Luxe ingerichte safaritent kopen

Een persoonlijk advies bij het kopen van uw safaritent

Wilt u een safaritent met badkamer kopen, maar wilt u vooraf weten wat voor investering dit met zich meebrengt? Heel begrijpelijk! Vanwege het vele maatwerk en alle opties die we bieden hebben we geen kant-en-klaar prijzenpakket. Maar natuurlijk kunnen we u wel meer inzicht geven met een offerte op maat. Weet u al redelijk wat u wilt, dan kunt u via onze website gemakkelijk een vrijblijvende offerte aanvragen. En anders bent u altijd welkom om contact op te nemen. Aan de hand van uw wensen kunnen we u dan een idee geven van de te verwachten prijs. Daarbij geven we u ook graag meer inzicht in het te verwachten rendement! Nieuwsgierig? Zet vandaag nog de eerste stap om uw droom te verwezenlijken en neem contact op.

luxe glamping tent met interieur