Safari tenten te koop

Groot aanbod veelzijdige safari tenten te koop

Als leverancier van compleet ingerichte safaritenten, hebben wij ook voor u de juiste safari tenten te koop. Tussen ons ruime aanbod zit namelijk zeker een tent die aansluit bij uw wensen. Neem bijvoorbeeld onze innovatieve thermotenten, die ook in de winter zeer comfortabel zijn. Hiermee haalt u een accommodatie in huis die u het hele jaar kunt verhuren en waar u dus ook elk seizoen weer rendement van heeft. Maar ook voor de klassieke safaritent, groot of klein, bent u bij ons aan het juiste adres.

Safari tenten te koop op maat

Bent u voor een beperkte ruimte op zoek naar een compacte safaritent of wilt u juist graag een tent waar u grote gezelschappen in kunt ontvangen? Wij hebben voor ieder doeleinde een safaritent op maat. Op onze website vindt u diverse modellen en formaten, waar ongetwijfeld een tent bijzit die aan uw verwachtingen voldoet. Onze tenten in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom! Wilt u een tent die wat anders is ingedeeld of net een meter langer is? We leveren graag een tent die voldoet aan al uw verwachtingen. Geef ook uw bijzondere wensen dus zeker aan ons door.

Safari tenten te koop van de hoogste kwaliteit

Overweegt u de aanschaf van een safaritent, dan bent u natuurlijk wel op zoek naar een tent van de hoogste kwaliteit. U wilt immers lang kunnen genieten van uw investering. Daarnaast is de veiligheid van uw gasten een belangrijke factor. De tenten van Outstanding maken hun naam waar: de termen ‘voortreffelijk’ en ‘uitstekend’ zijn namelijk perfect toepasbaar op onze safari tenten! Uiteraard gebruiken we alleen maar materialen van de hoogste kwaliteit en blijven we altijd nadenken over hoe we onze tenten kunnen innoveren.

Onze professionele en enthousiaste insteek heeft gerealiseerd in een levensduur van maar liefst 10 jaar. En met oplossingen zoals onze winterhoes kunt u deze levensduur zelfs nog verder optimaliseren.

Winter safaritent glamping

Uw safari tenten voor uw opgebouwd én ingericht

Als leverancier van safari tenten maken we het u graag zo gemakkelijk mogelijk. Daarom hebben we niet alleen uw safari tenten te koop, maar bieden we ook een compleet pakket qua dienstverlening aan. Zo vindt u bij ons een ruim aanbod van safari tenten en kunt u daarnaast kiezen uit diverse interieurstijlen. Tussen onze stoere en chique meubels vindt u ongetwijfeld het meubilair wat past bij uw wensen. Zijn uw tenten klaar voor levering, dan verzorgt ons ervaren team het transport. Moeten we daarvoor de grens over? Geen probleem! Ook in het buitenland kunt u rekenen op onze hulp. U kunt ervoor kiezen de tenten zelf op te bouwen met behulp van onze opbouwhandleiding, of het opbouwen en inrichten aan ons over te laten. Dat noemen wij een Outstanding service!

safaritent glamping kopen

Op korte termijn genieten van uw safari tenten

Heeft u op korte termijn uw safari tenten nodig? Door onze grote voorraad kunnen we snel schakelen en is er vaak ook op korte termijn veel mogelijk. Wilt u de mogelijkheden voor uw situatie bespreken? Neem dan zeker contact met ons op. U kunt natuurlijk ook op uw gemak al onze tenten bekijken, uw rendement laten berekenen of meer informatie aanvragen.

Wanneer maakt u kennis met onze Outstanding safari tenten?

luxe glamping tenten