Safari tenten kopen op maat

Safari tenten kopen op maat

Safari tenten kopen is de manier om een nieuwe doelgroep naar uw camping toe te trekken. Deze unieke vakantieverblijven worden namelijk alsmaar populairder. Wilt u niet achterblijven op de concurrentie, dan is het slim om u te oriënteren op de vele mogelijkheden van een safaritent. Want natuurlijk wilt niet iedereen hetzelfde model. We leveren bij Outstanding dan ook graag een luxe tent op maat. Daarom kunt u kiezen uit verschillende modellen. Voldoen deze niet aan uw wensen? Dan gaan we samen met u op zoek naar de perfecte safaritent voor uw camping.

Kleine safaritent kopen

De perfecte safari tenten kopen voor uw camping

Bij Outstanding hebben we veel verschillende soorten safari tenten te koop. Daardoor is er voor elk gebruiksdoel wel een geschikte tent te koop. Wilt u bijvoorbeeld een compacte, maar luxe overnachtingsplek aanbieden? Dan past de Safaritent XS daar perfect bij. Deze ‘kleine maar fijne’ tent heeft een zeer korte terugverdientijd, namelijk al vanaf 1 jaar! Maar natuurlijk kunt u bij ons ook safari tenten kopen als onderkomen voor gezinnen of zelfs om als groepsaccommodatie te gebruiken. Ontdek welke safaritent of lodge past bij uw camping.

Ontdek de kwaliteit van onze safari tenten

Bij Outstanding koopt u altijd een safari tent die is gebouwd van de beste materialen. Door de keuzes die wij maken bij het ontwerpen, hebben we maar liefst een levensduur van 10 jaar weten te realiseren voor onze safari tenten. En als u onze tenten eenmaal in het echt heeft gezien, is deze lange levensduur ook niet meer dan logisch. Want de stevige houten frames van duurzaam hout, het schimmelwerende Ten Cate tentdoek in combinatie met zaken als een geoptimaliseerde dakafspanning en de unieke eindkoppelingen zorgen voor een tent waar u vrijwel geen omkijken naar heeft.

lodge tent groot met sanitair

Gun uw gasten de luxe van glamping in een safaritent

Natuurlijk draait het bij safari tenten kopen in de eerste plaats om uw gasten. Want u wilt uw gasten toch ook een onderkomen bieden wat van alle luxe is voorzien? Uw gasten zullen zich de koning te rijk voelen in één van onze prachtige safari tenten. Wist u dat u ook het volledige interieur door ons kunt laten verzorgen? Stoer steigerhout of een luxe interieur wat aanvoelt  als een hotel, zelfs de keuze van het interieur kan u volledig afstemmen op uw wensen. Daardoor kunt u uw gasten exact het verblijf bieden wat u in gedachten heeft. Een extra voordeel is dat uw safaritent bij oplevering helemaal klaar is voor gebruik. U kunt direct uw eerste gasten verwelkomen!

Ervaar de luxe van onze safari tenten

Het maken van de juiste keuze voor uw camping is niet altijd gemakkelijk. Het is logisch dat u eerst onze tenten in het echt wilt komen bekijken, voordat u safari tenten gaat kopen. We geven u dan ook met plezier een rondleiding in onze showroom in Renswoude. Hier staan onze tenten opgebouwd en kunnen we de verschillende mogelijkheden toelichten. Natuurlijk helpen we u ook graag online als u meer informatie wilt aanvragen of benieuwd bent naar een vrijblijvende offerte. Wanneer kiest u voor deze slimme investering en biedt u uw gasten een koninklijk onderkomen?

Safari lodge kopen