Luxe safaritenten kopen van de hoogste kwaliteit bij Outstanding

Luxe safaritenten kopen

Wilt u luxe safaritenten kopen, dan is het belangrijk om te letten op de kwaliteit van de tenten. Een safaritent is immers een investering waar u lange tijd van wilt genieten. Daarnaast is het in het belang van uw gasten dat de tenten veilig zijn en bestand tegen slechte weersomstandigheden. Bij Outstanding zijn we altijd bezig met het innoveren van onze safaritenten. Lopen we tegen een probleem aan met onze safaritenten, dan zoeken we een oplossing om dit probleem te verhelpen. Daardoor hebben we voor onze tenten een levensduur van maar liefst 10 jaar weten te realiseren.

Luxe safaritenten kopen van de beste materialen

Een belangrijk onderdeel van het produceren van goede tenten, is het gebruik van goede materialen. Daarom zijn alleen de beste materialen goed genoeg voor onze safaritenten. Bijvoorbeeld bij de keuze voor ons tentdoek, wat van marktleider Ten Cate afkomstig is. Met 300 jaar ervaring en innovatie is dit het perfecte tentdoek voor onze tenten. Daarnaast bestaan onze tenten voor een groot deel uit hout. Ook hierbij gaan we voor de beste kwaliteit. Ons hout is onder KOMO keur verduurzaamd en valt in duurzaamheidsklasse 3.

Kwaliteit tot in de nok

Een degelijke constructie met daarbij tentdoek van hoge kwaliteit vormen de solide basis van onze tenten. Maar er zijn meer factoren die bijdragen aan de lange levensduur van onze tenten. Een overzicht van alle innovatieve materialen die we gebruiken vindt u op deze pagina. Bijvoorbeeld de vernieuwde eindkoppelingen, waardoor het dak niet meer kan loskomen van het spant. Een andere troef is het systeem waarmee we het dak bevestigen. Door het gebruik van een tunnel-buissysteem worden de krachten verdeeld over het hele dak en treedt er geen puntbelasting op. Letterlijk kwaliteit tot in de nok dus!

Safaritenten kopen in elke maat

Als u luxe safaritenten gaat kopen, wilt u deze natuurlijk wel in de door u gewenste maat aanschaffen. Daarom hebben we bij Outstanding diverse modellen en formaten safaritenten ontwikkeld. Een volledig overzicht van al onze safaritenten en -lodges kunt u vinden op deze pagina. Elke tent is aan te passen qua formaat, zodat we precies de tent realiseren waar u naar op zoek bent. Naast onze safaritenten hebben we ook bijzondere thermotenten te koop. Met deze luxe geïsoleerde tenten kunt u uw gasten het hele jaar door een luxe glamping accommodatie aanbieden. Ook de thermotenten zijn verkrijgbaar in diverse modellen.

Een Outstanding service

We maken het kopen van onze safaritenten graag zo gemakkelijk mogelijk. Zo kunt u altijd bij ons terecht voor een advies op maat of een rondleiding door onze showroom. Heeft u de keuze voor uw droomtent(en) eenmaal gemaakt en wellicht ook een bijpassend interieur uitgezocht, dan nemen wij het geregel van u over. We kunnen het hele proces tot aan turn key oplevering voor u verzorgen. Ons deskundige team verzorgt zowel het transport, opbouwen en inrichten van de tent. Wilt u liever zelf bouwen? Dan voorzien we u van uitgebreide opbouwhandleidingen. Ook ervaren hoe het is om luxe safaritenten te kopen met een Outstanding service? Neem vandaag nog contact met ons op!