Ingerichte safaritenten kopen

Zorgeloos uw ingerichte safaritenten kopen

Wilt u ingerichte safaritenten kopen? Dan heeft u bij Outstanding volop keuze. Tussen onze zeer diverse safaritenten zit er namelijk altijd één die aansluit bij uw wensen. Van een kleine compacte tent tot een grote lodge, we zijn van alle markten thuis. En niet alleen qua tent is er veel keuze. We hebben namelijk ook verschillende interieurstijlen, van avontuurlijk tot chic.

Maak kennis met ons ruime aanbod en ontdek hoe zorgeloos het kopen van een ingerichte safaritent via Outstanding is!

luxuszelte kaufen

De voordelen van ingerichte safaritenten kopen

Het kopen van een ingerichte safaritent neemt een hoop zorgen weg. Na het uitzoeken van de safaritenten die passen bij uw wensen en de interieurstijl die u het meeste aanspreekt, verzorgen wij de rest. Van het transport tot de opbouw en de volledige inrichting van de tent. De tent wordt volledig gereed opgeleverd, waardoor u direct uw eerste gasten kunt ontvangen. Daardoor bespaart u veel kostbare tijd en weet u zeker dat de tenten op de juiste manier zijn opgebouwd. Een ander voordeel is dat u zeker weet dat het interieur perfect past bij de safaritenten.

luxe ingerichte glamping tent

Welke safaritenten kunt u bij Outstanding kopen?

Bij Outstanding hebben we voor iedereen een geschikte safaritent. Heeft u niet al teveel ruimte beschikbaar, dan is onze Compact een ideale tent die de beschikbare ruimte optimaal benut. De meest gekozen safaritent is onze safaritent Wood, de klassieke safaritent in een vernieuwend jasje. Groots uitpakken? Ga voor de Safari Cottage of bekijk onze luxe lodges. Elke tent is in verschillende formaten leverbaar, waardoor er altijd een safaritent voor u bij zit. En heeft u interesse in één van onze tenten, maar dan net in een ander formaat? We leveren graag een tent op maat, dus informeer zeker even naar alle mogelijkheden!

Safaritent buitenland kopen

Voor iedereen een passend glamping interieur

Het interieur van een safaritent is heel persoonlijk. Waar de één een voorkeur heeft voor een stoer interieur, loopt een ander juist warm voor een chic interieur. Om aan ieders wensen tegemoet te komen, hebben we bij Outstanding heel diverse interieurstijlen. Zo is er voor de avonturiers de Safari Adventure lijn. Prachtige meubels van geborsteld en splintervrij steigerhout. Maar ook voor een luxueuze inrichting van een safaritent is natuurlijk veel te zeggen. Speciaal voor ons heeft Studio Zebra daarom de Glamping Chic stijl ontworpen. Hiermee geeft u uw gasten het gevoel in een heus hotel te verblijven! In de meubelcatalogus kunt u al ons glamping meubilair bekijken.

glamping tent luxe kamperen

Zonder gedoe ingerichte safaritenten kopen bij Outstanding

Ons doel is om u een Outstanding ervaring te geven. Zowel in het aanbod van safaritenten als in de service die we verlenen. Door het gebruik van materialen van hoge kwaliteit, is de levensduur van onze safaritenten maar liefst 10 jaar. En in die tijd heeft u vrijwel geen omkijken naar de tenten.

Benieuwd welke tent het beste aansluit bij uw wensen? Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies! Wilt u onze safaritenten in het echt ervaren, dan leiden we u graag rond in onze showroom. Outstanding maakt van ingerichte safaritenten kopen een zorgeloze ervaring!

luxe safaritenten en lodges