Een safaritent kopen op maat

Altijd een safaritent op maat

Een safaritent kopen brengt de nodige keuzes met zich mee. Eén daarvan is de grootte bepalen van de nieuwe tent. De maten van safaritenten kunnen onderling namelijk behoorlijk verschillen. En bij Outstanding heeft u volop keuze. Zo hebben we kleine en compacte tenten, maar ook grote lodges die zelfs als groepsaccommodatie gebruikt worden. En daarnaast zijn er nog per type safaritent verschillende modellen, die eveneens kunnen verschillen in maat.

Gaat u een nieuwe safaritent kopen? Dan heeft u dus alle gelegenheid om voor die maat te kiezen die helemaal aansluit bij uw plannen.

glamping tent luxe kamperen

Een safaritent kopen bij Outstanding betekent een maatwerk tent

Afhankelijk van uw plannen, heeft u een grotere of kleinere safaritent nodig. En we hebben veel verschillende modellen waar u uit kunt kiezen. Maar zit de maat die u wilt hier net niet tussen? Of is er een model wat u aanspreekt, maar is het net te klein of te groot? We willen u natuurlijk wel graag de tent leveren waar u naar op zoek bent. Dus wilt u een safaritent kopen die net een meter langer is, of een andere indeling heeft?  Bij Outstanding zijn we pas tevreden als onze klanten volledig tevreden zijn, we denken dus graag met u mee.

glamping tent luxe kamperen

Wat voor doelgroep gaat in de safaritent verblijven?

De maat van de safaritent(en) die u koopt, hangt natuurlijk ook af van de doelgroep die hierin gaat verblijven. Voor gezinnen kunt u het beste een andere safaritent kopen dan voor mensen die rondtrekken en één nachtje willen blijven. Ook is er de vraag hoeveel ruimte u heeft om de tent te plaatsen. Heeft een compacte tent uw voorkeur of wilt u uw gasten de ruimte bieden in één van de grote lodges? Afhankelijk van uw doelgroep adviseren we u graag welke safaritent hier het beste bij past. Zo begaat u geen fout bij het kopen van uw safaritent.

Verhogen, verlengen of verkorten

Onze safaritenten zijn zeer veelzijdig in het gebruik en ook in de opbouw ervan zijn er veel opties. Een tent een meter verkorten? Geen probleem. En bij onze Outstanding Lodge heeft u zelfs de mogelijkheid om de hoogte in te gaan met een extra verdieping. Zo benut u de ruimte optimaal en hebben uw gasten een ruime tent met daarbij het voordeel van nog extra ruimte, die bijvoorbeeld benut kan worden als slaapplaats. Een safaritent kopen is een goede investering en door ons maatwerk weet u zeker dat u de juiste tent koopt.

safaritent groot met sanitair

Laat ons weten welke safaritent u wilt kopen

Bij Outstanding kunt u een safaritent kopen die de juiste maat heeft voor uw (toekomstige) doeleinden. Want onze tenten gaan wel even mee, ze hebben namelijk een levensduur van 10 jaar. Het is daarom belangrijk dat de tent voldoet aan al uw wensen en dat u de volledige levensduur optimaal tevreden blijft over uw safaritent(en). En daar helpen we graag bij! Neem persoonlijk contact met ons op om uw wensen aan ons door te geven. Zo kijken we samen welke van onze safaritenten het beste past bij uw wensen, uw doelgroep en uw bedrijf.

safaritent glamping kopen