Een safaritent bestellen

Een safaritent bestellen die aan uw wensen voldoet

Outstanding is het adres om een safaritent te bestellen die past bij uw verwachtingen. Tussen onze tenten zit namelijk zeker de tent die u zoekt om uw gasten een luxe verblijf te bieden. En daarbij passen we onze tenten graag aan als u bijzondere wensen heeft. Een safaritent is namelijk niet alleen geschikt als vakantieverblijf, maar ook voor tal van andere toepassingen!

We maken u graag wegwijs tussen onze vele soorten safaritenten. Van kleine trekkerstent tot geïsoleerde thermotenten, we zijn van alle markten thuis!

Luxe safaritenten met sanitair

Een safaritent bestellen in een mum van tijd

Naast een ruim aanbod, bieden we u ook een professionele service. Op onze website vindt u alle safaritenten en kunt u gemakkelijk en snel een offerte aanvragen. We hebben een ruime voorraad en kunnen vaak al op korte termijn uw safaritent leveren. Zowel in binnen- als buitenland verzorgen wij het transport en desgewenst de volledige opbouw van de tent. Ook kunt u ervoor kiezen de tent(en) zelf op te bouwen. We voorzien u in dat geval van een uitgebreide handleiding, waarmee u precies weet hoe te handelen. Onze tenten zijn van hoge kwaliteit en doorstaan weer en wind!

glamping tent groot luxe kamperen

Een safaritent bestellen van hoge kwaliteit

Van de investering in een safaritent heeft u jarenlang plezier. Als het een tent van hoge kwaliteit betreft tenminste. Bij Outstanding investeert u altijd in een tent van Outstanding kwaliteit. Onze tenten zijn vernieuwend en creatief. Door altijd te blijven optimaliseren, hebben we een levensduur van maar liefst 10 jaar weten te realiseren. Benieuwd naar alle materialen die we gebruiken voor onze safaritenten? Van KOMO verduurzaamd en geïmpregneerd hout tot tentdoek van TenCate Outdoor Fabrics, u leest alles over de materialen van onze tenten in de productinformatie op onze website. Hier vindt u ook informatie over onze winterhoes, die helpt de levensduur van uw tent(en) nog verder te optimaliseren!

glamping tent hoge kwaliteit

Welke safaritent past bij uw wensen?

Het uitzoeken van een geschikte safaritent is heel persoonlijk. Het hangt niet alleen samen met uw persoonlijke smaak, maar ook met uw financiële middelen, de ruimte die u beschikbaar heeft en uw doelgroep. Daarom hebben we veel verschillende soorten safaritenten, waar de juiste tent zeker bijzit. Onze populairste safaritent is de safaritent Wood. De Wood is gebaseerd op de klassieke safaritent, maar dan met alle moderne snufjes. Precies wat u van een Outstanding safaritent verwacht! Nieuwsgierig naar onze andere tenten? U vindt ze allemaal inclusief een uitgebreide omschrijving op onze website.

safaritent glamping luxe kamperen

Eerst meer informatie of direct een offerte aanvragen?

Heeft u algemene vragen of wilt u iets specifieks weten over één van onze tenten? Onze specialisten staan klaar om u te helpen. Wilt u zich op uw gemak oriënteren? Vraag dan ons algemene informatiepakket aan, waarin alles staat over onze tenten. Ook vindt u hier onze meubelcatalogus. U kunt bij ons uw safaritent namelijk inclusief volledig interieur bestellen! Wilt u ook gemakkelijk en snel uw safaritent bestellen en daarbij de beste service ervaren? Neem vandaag nog contact op met ons enthousiaste team en neem de eerste stap om uw droom te verwezenlijken!

safari tent luxe kamperen