Een luxe tent kopen

Een exclusieve en luxe tent kopen

Een luxe tent kopen is een uitstekende stap om uw gasten een exclusief verblijf te kunnen bieden op uw camping. Een unieke locatie, dat is wat steeds meer mensen zoeken als vakantiebestemming. Het is als campingeigenaar slim om hierop in te spelen. Bij Outstanding bieden we luxe safaritenten en thermotenten. Hiermee biedt u uw gasten een bijzondere en luxe accommodatie aan, waarin zij van alle gemakken zijn voorzien. Aan de buitenkant zijn onze tenten echte blikvangers, die zeker bekijks trekken van voorbijgangers. De sfeer in de tent maakt u met de mogelijkheden voor het meubilair helemaal naar uw smaak.

Luxe tenten kopen die voldoen aan uw wensen

Luxe tenten kopen voor uw camping of andere onderneming? Outstanding heeft altijd een tent die bij uw wensen aansluit. In ons ruime assortiment hebben we namelijk tal van verschillende tenten, van heel compact tot zeer ruim. Daarnaast denken we graag met u mee over welke tenten geschikt zijn voor uw doeleinden. En we houden het niet bij dit advies, maar nemen u desgewenst ook de verdere zorgen uit handen. Van het transport en de opbouw, tot de complete inrichting. Want ook voor complete interieurs inclusief alle accessoires bent u bij ons aan het juiste adres. Zo maken we het kopen van onze luxe tenten ook voor u zo gemakkelijk mogelijk!

Glamping safaritent kopen

Luxe tenten kopen voor glamping of andere doeleinden

Op welke manieren wilt u de luxe tenten gaan gebruiken? Heeft u een camping en wilt u uw gasten luxe glampingvakanties gaan aanbieden? Hier zijn onze tenten uitermate voor geschikt. Ongeacht welke doelgroep u wilt aantrekken: wij hebben de juiste tent. Maar natuurlijk is glamping niet het enige gebruiksdoel van onze tenten. Denk bijvoorbeeld aan een stoere safaritent als receptie voor uw bedrijf. Ook doen ze uitstekend dienst als restaurant, vergaderruimte of souvenirwinkel. De sfeervolle uitstraling zal uw gasten zeker aanspreken! Bijzondere plannen? We denken graag met u mee!

Glamping Lodge kopen

Een luxe tent kopen als duurzame investering

Bij het kopen van een luxe tent wilt u natuurlijk geen tent die na één seizoen al niet meer te gebruiken is. Een nieuwe tent is een investering in de toekomst van uw bedrijf. Zo denken we er bij Outstanding in ieder geval over. Daarom zorgen we er voor dat onze tenten op alle fronten duurzaam zijn. Dit merkt u bijvoorbeeld aan onze materiaalkeuzes, maar ook het uiterlijk van de tenten is tijdloos. Zo zullen onze tenten tijdens de levensduur van maar liefst 10 jaar altijd aantrekkelijk blijven om te zien.

Welke luxe tent sluit aan bij uw ideaalbeeld?

Outstanding levert graag voor iedereen een safaritent op maat. Daarom hebben we veel verschillende modellen beschikbaar en zijn veel modellen ook in verschillende formaten verkrijgbaar. Daardoor vindt u gemakkelijk een geschikte tent. Spreekt één van onze tenten u aan, maar wilt u deze net een slag groter of anders ingedeeld? We leveren graag een tent op maat, neem dus gerust contact op om te overleggen over de mogelijkheden. Om uw gasten ook in de winter een warm welkom te geven, bieden we naast de safaritenten sinds kort onze geïsoleerde thermotenten aan. Door de goede isolatie zijn deze tenten het hele jaar door zeer comfortabel.

safaritent glamping kopen

Ontdek de charmes van onze verschillende tenten

Heeft u al een kijkje genomen bij onze heel diverse tenten? Elk van onze tenten is aansprekend op zijn eigen manier. Van onze kleinste tent, de safaritent XS, tot de grote Royal Lodge, iedere tent is uniek op zijn eigen manier. Bent u op zoek naar een tent die de beschikbare meters optimaal gebruikt? Neem dan zeker een kijkje bij de Safaritent XS en de Compact. Een echte gezinstent? Dat is onze Wood, de populairste tent in ons assortiment. Een tent met een unieke uitstraling is onze Safari Cottage. Een bijzonder dak, veel ramen en extra ruimte: deze tent is van alle gemakken voorzien. En heeft u onze safarilodges al ontdekt? De veelzijdige Outstanding Lodge, de ruimtelijke Medley Lodge en het luxepaard de Royal Lodge, ze zullen ongetwijfeld uw hart veroveren!

safaritent glamping met sanitair

Bij Outstanding koopt u een tent van de hoogste kwaliteit

Gaat u luxe tenten kopen, dan is de kwaliteit uiteraard van belang. Bij Outstanding weet u zeker dat u een tent koopt van de hoogste kwaliteit. We maken bij de productie van onze tenten namelijk alleen maar gebruik van de beste materialen. Van de houten constructie tot en met het tentdoek en de ritsen, we wegen onze keuzes zorgvuldig af. Daarbij blijven we continu innoveren. Is er een probleem wat de kwaliteit of levensduur van onze tenten beperkt? Dan gaan we daarmee aan de slag! Daardoor weet u zeker dat u een luxe tent koopt die tegen weer en wind is opgewassen.

Luxe lodgetent kopen

Profiteer van een levensduur van 10 jaar

Een tent van hoge kwaliteit hangt natuurlijk samen met een hoge levensduur. U heeft namelijk 10 jaar lang vrijwel geen omkijken naar onze tenten! Ze doorstaan weer en wind. En om de levensduur te optimaliseren zijn er diverse mogelijkheden, zoals de aanschaf van onze winterhoes. Deze hoes beschermt de safaritent tegen de winterse invloeden, waardoor u er nog langer plezier van heeft. Op onze website vindt u uitgebreide informatie over alle kwaliteitsproducten die we gebruiken voor onze tenten. En wilt u ergens meer over weten? Dan kunt u altijd terecht bij onze specialisten!

Welk rendement behaalt u met onze luxe tenten?

Uiteraard wilt u graag weten welk rendement u kunt behalen bij de aanschaf van onze tenten. Op onze website vindt u een voorbeeld van een rendementsberekening waardoor u een goede indruk krijgt van toekomstige rendement met onze tenten. Maar voor een exacte inschatting is het natuurlijk fijn uw eigen gegevens terug te zien. Daarom maken we graag een berekening voor u op maat. Met het invullen van enkele gegevens hebben wij genoeg informatie om een persoonlijke berekening voor u te maken. Zo krijgt u een goede indruk van het te verwachten rendement van uw luxe tenten.

Een luxe tent van de beste materialen

Om een duurzame en luxe tent te realiseren is de materiaalkeuze belangrijk. Zowel het uiterlijk als de levensduur van de materialen spelen hierbij een rol. Bij Outstanding zijn we altijd bezig met de innovatie van onze tenten, waardoor alle materialen van de hoogste kwaliteit zijn. Het hout dat we gebruiken is bijvoorbeeld KOMO verduurzaamd en geïmpregneerd. Met een levensduur van 10 tot 15 jaar heeft u hier geen enkel omkijken naar. Ook onze 100 mm frames zijn vernieuwend, ze zijn namelijk dubbel zo sterk als de veelgebruikte 80 mm frames. Denk daarnaast ook aan Ten Cate tentdoek van hoge kwaliteit, unieke eindkoppelingen en de verkrijgbaarheid van een winterhoes waarmee u de levensduur van de tent nog verder optimaliseert.

Een luxe tent kopen die jaarrond te verhuren is

Een nadeel van de safaritenten is dat deze in het winterseizoen vaak niet te verhuren zijn, omdat het dan te koud wordt in de tenten. Daarom leveren we sinds het voorjaar van 2020 unieke thermotenten. Met onze thermotenten is dit probleem verholpen, deze tenten zijn namelijk goed geïsoleerd en bieden daardoor ook in de winter een zeer comfortabel onderkomen voor uw gasten. Wilt u een luxe tent kopen die het hele jaar door te verhuren is? Neem dan zeker een kijkje bij de thermotenten.

Een luxe tent is niet compleet zonder interieur

De luxe uitstraling van onze tenten zal uw gasten zeker verrassen bij aankomst. Maar wilt u hen ook verrassen bij het binnengaan van de tent, dan is het interieur van belang. Comfortabel interieur van hoge kwaliteit, dat is wat u uw gasten wilt bieden. En wij bieden u graag een complete service aan! Daarom vindt u bij ons verschillende interieurlijnen voor onze luxe tenten. Van geborsteld en splintervrij steigerhout tot een interieur met de uitstraling van een Parijse hotelkamer: u vindt ongetwijfeld een interieur wat past bij uw doelgroep. Met het interieur leveren we desgewenst ook alle accessoires, zoals de complete inventaris van de keuken.

Complete ontzorging: van advies tot opbouw

Outstanding neemt u graag zoveel mogelijk zorgen uit handen. Van het eerste begin tot de oplevering van uw tenten: we staan voor u klaar. Bij de oriëntatie op een geschikte tent voorzien we u graag van meer informatie of leiden u met plezier rond in onze showroom. We geven u een advies op maat over uw tenten, de indeling en de juiste plaats op uw camping. Daar blijft het niet bij, want ook de levering van de tenten kunt u aan ons overlaten. We verzorgen het (wereldwijde) transport van de tenten en ook voor de opbouw kunt u op ons team rekenen. Liever zelf bouwen? Met onze handige opbouwhandleidingen is ook dat geen probleem!

Glamping tent opbouwen

Wereldwijd advies voor uw glamping

De luxe tenten van Outstanding zijn wereldwijd in tientallen landen te vinden. En dankzij onze adviseurs in het buitenland, kunnen we u ook bij glamping in het buitenland helpen met een vliegende start. De lokale expertise van onze adviseurs is een belangrijke ondersteuning bij het opzetten van uw glamping. Daarnaast zijn onze tenten geschikt voor diverse klimaten. Valt er bijvoorbeeld veel sneeuw in uw land van bestemming? Dan rusten wij de tent uit met speciale sneeuwframes. Het sterke houten frame wordt hiermee extra versterkt, zodat het bestand is tegen maximale sneeuwbelasting. Specifiek advies over uw glamping in het buitenland? Neem contact op met één van onze (buitenland)adviseurs!

Ontdek de service van Outstanding

Outstanding is uw partner voor het kopen van luxe tenten. Of het nu gaat om glamping of als u de tenten voor geheel andere doeleinden in wilt zetten: we staan voor u klaar. Dankzij onze jarenlange ervaring kunnen we u altijd helpen met een passend advies. Daarnaast bieden we ook op alle andere stappen van het proces ondersteuning. De productie van de tent, het transport naar uw opbouwlocatie en de opbouw zelf: we staan voor u klaar. Dat noemen we nu een echte Outstanding service!

glamping beurs

Bijzondere mogelijkheden met onze luxe tenten

Niks leuker dan uw gasten extra verrassen bij aankomst. Bijvoorbeeld door een slaapplaats op enkele meters hoogte! De Safaritent XS kan namelijk enkele meters van de grond worden geplaatst. Ideaal om de ruimte onder de tent ook te kunnen benutten, maar natuurlijk ook gewoon om uw gasten een extra bijzondere beleving te geven. Behoren gezinnen met kinderen tot uw doelgroep? In een Medley Lodge met glijbaan en klimmuur is hun vakantie bij voorbaat al geslaagd. Meer weten over alle mogelijkheden van onze tenten? We vertellen u er met plezier meer over!

Innovatieve glamping safaritent

Snelle levering van uw luxe tenten

Heeft u besloten luxe tenten te kopen voor uw camping of onderneming, dan wilt u natuurlijk graag snel aan de slag! Bij Outstanding kunnen we dankzij een ruime voorraad altijd een snelle levering realiseren. In de meeste gevallen is zelfs een direct levering van uw safaritenten mogelijk! Ook het vervoer en de opbouw van de tenten kan uiteraard op korte termijn worden geregeld, afhankelijk van uw locatie. Neem voor de precieze mogelijkheden gerust even contact met ons op.

Glamping luxe kamperen

Outstanding maakt luxe tenten kopen zo gemakkelijk mogelijk!

Outstanding maakt het kopen van een tent die voldoet aan uw wensen graag zo gemakkelijk mogelijk. Naast de uitgebreide informatievoorziening op onze website en ons informatiepakket, bent u ook altijd van harte welkom in onze showroom. Samen met onze specialist kunt u de verschillende modellen bekijken en daardoor nog gemakkelijker uw keuze maken. Een bezoekje brengen aan onze showroom? Maak via onze website gemakkelijk een afspraak. Wilt u meer weten over onze bijzondere tenten of graag al uw vragen voorleggen aan onze specialisten? Ons enthousiaste team zit voor u klaar! Zo maken we het kopen van een luxe tent graag tot een Outstanding ervaring!

lodge tent luxe kamperen