Een luxe tent kopen voor jarenlang plezier

Een luxe tent kopen om een nieuwe doelgroep naar uw camping te trekken? U doet het bij Outstanding! Wij hebben namelijk de meest luxe lodges voor uw gasten. Glamping spreekt steeds meer mensen aan en als campingeigenaar kunt u hier perfect op inspelen. Het bieden van glamping, kamperen met veel luxe en comfort, zorgt ervoor dat u een breed publiek aantrekt.

Bij Outstanding bieden we iedere klant graag een service op maat. Zo leiden we u graag rond in onze showroom om een indruk van al onze safaritenten en -lodges te krijgen. Heeft u uw perfecte tent gevonden? Dan kunt u bij ons terecht voor de complete inrichting, het transport en de opbouw van de tent.

Onze partners

Welke luxe tent voldoet aan uw wensen?

Met een glamping lodge biedt u uw gasten een hoge mate van luxe en comfort. Onze lodges zijn stuk voor stuk ruim opgezet en bieden uw gasten alles wat zij wensen op een vakantie. We hebben drie verschillende lodges leverbaar, waarvan er twee in diverse maten geleverd kunnen worden. Daardoor bieden onze lodges plaats aan gezelschappen van 2 tot maar liefst 14 personen! Of u nu een lodge wilt gebruiken als accommodatie voor koppels of juist grote groepen, we hebben zeker een tent die aan uw verwachtingen voldoet. Bekijk onze Medley Lodge met optionele klimmuur én glijbaan.

Download onze brochure: Bekijk in een oogopslag ons assortiment

Wilt u starten met uw glamping avontuur? Of bent u van plan uw huidige camping of vakantiepark uit te breiden? Bekijk dan onze brochure, boordevol glamping, inspiratie om de perfecte safaritent te kiezen.

Ontdek welk rendement uw luxe tent oplevert

Benieuwd naar het rendement wat uw glamping lodge u gaat opleveren? Het is gemakkelijk te berekenen op onze website. Zo weet u vooraf precies wat u kunt verwachten van uw nieuwe investering(en). Wij hebben een voorbeeldberekening voor u van één van onze tenten. Daaruit blijkt dat het rendement van een 6-persoonstent met sanitair over 10 jaar kan oplopen tot maar liefst 500%. En gaat uw tent nog langer mee dan deze 10 jaar, dan valt het rendement uiteraard nog hoger uit. Ook nieuwsgierig naar deze zeer rendabele investering?


ADVIES EN OFFERTE OP MAAT ADVIES EN OFFERTE
OP MAAT

FOCUS OP KWALITEIT VAN PROCES TOT PRODUCT FOCUS OP KWALITEIT
VAN PROCES TOT PRODUCT

RUIME ERVARING: 800+ PROJECTEN RUIME ERVARING:
800+ PROJECTEN
 
  • Outstanding levert uitsluitend aan campings en vakantieparken

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op met
Richard en hij helpt u verder met uw plannen!