een luxe tent kopen

Een luxe tent kopen voor jarenlang plezier

Een luxe tent kopen om een nieuwe doelgroep naar uw camping te trekken? U doet het bij Outstanding! Wij hebben namelijk de meest luxe lodges voor uw gasten. Glamping spreekt steeds meer mensen aan en als campingeigenaar kunt u hier perfect op inspelen. Het bieden van glamping, kamperen met veel luxe en comfort, zorgt ervoor dat u een breed publiek aantrekt.

Bij Outstanding bieden we iedere klant graag een service op maat. Zo leiden we u graag rond in onze showroom om een indruk van al onze safaritenten en -lodges te krijgen. Heeft u uw perfecte tent gevonden? Dan kunt u bij ons terecht voor de complete inrichting, het transport en de opbouw van de tent.

Koopt u een glamping lodge, dan wilt u hier natuurlijk lange tijd van profiteren. Bij Outstanding vindt u uitsluitend tenten van hoge kwaliteit. Onze tenten stralen deze kwaliteit zowel aan de binnenkant als de buitenkant van de tent uit. Door het gebruik van de beste materialen op de markt, hebben we voor onze tenten een levensduur van minimaal 10 jaar weten te realiseren. En uiteraard zitten we niet stil: we blijven onze tenten continu innoveren.

Safaritent Kopen Met Lange Levensduur Outstanding

Welke luxe tent voldoet aan uw wensen?

Met een glamping lodge biedt u uw gasten een hoge mate van luxe en comfort. Onze lodges zijn stuk voor stuk ruim opgezet en bieden uw gasten alles wat zij wensen op een vakantie. We hebben drie verschillende lodges leverbaar, waarvan er twee in diverse maten geleverd kunnen worden. Daardoor bieden onze lodges plaats aan gezelschappen van 2 tot maar liefst 14 personen! Of u nu een lodge wilt gebruiken als accommodatie voor koppels of juist grote groepen, we hebben zeker een tent die aan uw verwachtingen voldoet. Bekijk onze Medley Lodge met optionele klimmuur én glijbaan.

glamping lodge met sanitair

Ontdek welk rendement uw luxe tent oplevert

Benieuwd naar het rendement wat uw glamping lodge u gaat opleveren? Het is gemakkelijk te berekenen op onze website. Zo weet u vooraf precies wat u kunt verwachten van uw nieuwe investering(en). Ook vindt u een voorbeeldberekening van één van onze tenten. Daaruit blijkt dat het rendement van een 6-persoonstent met sanitair over 10 jaar kan oplopen tot maar liefst 500%. En gaat uw tent nog langer mee dan deze 10 jaar, dan valt het rendement uiteraard nog hoger uit. Ook nieuwsgierig naar deze zeer rendabele investering? Neem contact met ons op!

luxe glamping lodge met sanitair

Vraag meer informatie aan over de luxe tent van uw voorkeur

Wilt u een glamping lodge kopen inclusief volledig interieur? Met onze uitgebreide interieurstijlen zit er zeker een stijl bij die past bij uw smaak. Van stoer steigerhout tot hotel chic, ook wat interieur betreft zijn we van alle markten thuis!

Wilt u meer weten over onze glamping lodges, onze zeer complete dienstverlening of een offerte aanvragen? We helpen u graag bij het kopen van de glamping lodge die past bij uw verwachtingen.

Neem vandaag nog contact op met ons enthousiaste team!

 

lodge tent groot met sanitair