Ontdek de safaritenten van Outstanding

Professionele, duurzame en mooie safaritenten kopen? Bij Outstanding vindt u zeker de tent waar u naar op zoek bent. We hebben een ruim assortiment luxe tenten, geschikt voor tal van doeleinden. Maar over het algemeen worden safaritenten het meest gebruikt voor glamping. Met deze vorm van vakantievieren biedt u uw gasten een luxueus verblijf waarin ze van alle gemakken zijn voorzien. En als leverancier van deze tenten bieden wij ook u graag een complete service. Bijvoorbeeld door het leveren en opbouwen van onze tenten inclusief complete inventaris!

Onze partners

Unieke safaritenten mét rendement

Door de kwaliteit en uitstraling van onze producten zorgen wij voor een solide basis om de zoektocht mee te starten. Iedereen wil immers een onvergetelijke glamping beleving aanbieden. De kampeerder als eindgebruiker, zoekt een unieke tent met wow-factor. Maar wie een safaritent gaat kopen kijkt verder dan uitstraling alleen. De tent moet een goede prijs-kwaliteitsverhouding hebben. De investering moet rendabel zijn. En het liefst zonder omkijken naar de tent te hebben na aanschaf.

Als we bovengenoemde afvinken komen we al een stap dichter bij de ideale safaritent met rendement, toch? Nu kan het maatwerk beginnen!

Geniet van de volledige service van Outstanding

Met ons enthousiaste team zorgen we er graag voor dat volledig uw ideaalbeeld wordt voldaan. Heeft u bijvoorbeeld bijzondere wensen, dan kijken we graag met u mee naar de mogelijkheden. Een extra grote tent of een bijzondere indeling? Het kan allemaal! Daarnaast leveren we volledige interieurs voor de safaritenten en richten uw tent desgewenst ook voor u in! U kiest uw safaritenten en interieur, wij verzorgen alles wat daar verder bij komt kijken. Als ons team klaar is met opbouwen kunt u direct uw eerste gasten ontvangen! Dat noemen we service van begin tot eind.


ADVIES EN OFFERTE OP MAAT ADVIES EN OFFERTE OP MAAT

FOCUS OP KWALITEIT VAN PROCES TOT PRODUCT FOCUS OP KWALITEIT VAN PROCES TOT PRODUCT

RUIME ERVARING: 720+ PROJECTEN RUIME ERVARING: 720+ PROJECTEN

Duurzame safaritenten met een lange levensduur

Bij het aanschaffen van een safaritent is de kwaliteit een belangrijk aandachtspunt. Hoe hoger de kwaliteit, des te langer de levensduur. En des te langer u de safaritenten kan verhuren, des te hoger uw rendement! Bij Outstanding maken we zonder uitzondering gebruik van de beste materialen. Van het tentdoek en de ritsen tot de houten balken die de tent dragen: we kiezen keer op keer voor de beste kwaliteit. En daarbij blijven we continu innoveren, om te zorgen dat u zo lang mogelijk plezier heeft van onze tenten. Safaritenten zijn een duurzame investering waar u jaren plezier van heeft!

Plan vandaag nog uw bezoek aan onze showroom

Wilt u onze safaritenten in Renswoude komen bekijken? Wij heten u graag van harte welkom in onze mooie showroom! Hier krijgt u een goed beeld van de verschillende mogelijkheden van onze tenten. Een safaritent is immers een grote investering, waarbij het fijn is van te voren precies te weten wat u koopt. We geven u met plezier een rondleiding langs al onze tenten en beantwoorden uiteraard al uw vragen over safaritenten, glamping en alles wat hierbij komt kijken. Zo begint u met een optimale voorbereiding aan het nieuwe avontuur met uw safaritenten uit Barneveld!

Wat klanten over ons zeggen:

Dankzij meer dan 720 projecten in 52 landen, komt ons assortiment safaritenten en lodges voort uit bakken aan ervaring. Wij gaan elke dag met passie voor 100% kwaliteit en zijn trots op ons product! Klanten beoordelen ons met een 9,5 uit 70+ reviews ★ ★ ★ ★ ★.