Safaritenten

 

Het model waar het allemaal mee begon

U vindt bij ons diverse type safaritenten, een model waar het allemaal mee begon. In 2009 merkten wij namelijk dat de vraag naar luxe vakanties in safaritenten flink toenam. We besloten het heft in eigen hand te nemen door zowel kwalitatieve als innovatieve tenten op de markt te brengen. Inmiddels hebben wij ons assortiment flink uitgebreid met diverse type safaritentenlodges en onze nieuwste modellen. Maar we kunnen gerust stellen dat de safaritent de basis vormt van ons als bedrijf en ons brede assortiment tenten en lodges. Lees hier meer over het ontstaan van Outstanding.

Een avontuurlijk verblijf voor uw gasten

Met onze diverse type safaritenten kunt u zich onderscheiden van andere campings en recreatieparken. Alle modellen hebben namelijk een unieke, stoere en luxe uitstraling. Met de aanschaf van een safaritent creëert u een beleving voor uw gasten. U biedt uw gasten een uniek, rustgevend en avontuurlijk verblijf.

Geen omkijken naar uw tent

De modellen vormen een ijzersterke basis dankzij het houten frame. De safaritenten staan hiermee als een huis. Wij vinden het namelijk van essentieel belang dat u er geen omkijken meer naar heeft zodra de tenten eenmaal staan. De tenten moeten u gemak bieden en ervoor zorgen dat uw gasten optimaal kunnen genieten van een Glamping vakantie.

Comfort, midden in de natuur

De safaritent is perfect voor het buitenleven. Midden in de natuur verblijven is en blijft immers populair. Maar uw gasten willen tegenwoordig ook comfort, privacy en een mooie inrichting die ook functioneel is. Precies wat u uw gasten kunt bieden met een safaritent. Al onze tenten zijn in diverse maten verkrijgbaar. Zo vindt u altijd een tent die bij u past. Wij kunnen u adviseren over de optimale inrichting. Een safaritent is namelijk heel sfeervol en ruim, in tegenstelling tot een stacaravan. Wij helpen u graag om deze ruimte zo goed mogelijk te benutten.

Bekijk alle safaritenten