Een luxe safaritent kopen

Een luxe safaritent kopen voor een vliegende start

De overweging een luxe safaritent te kopen is voor ondernemers vaak de eerste stap in de nieuwe wereld van glamping. Of een uitbreiding op een eerder ingeslagen weg natuurlijk. Glamping neemt toe in populariteit en is eigenlijk niet meer weg te denken in de Nederlandse en internationale vakantiemarkt. De combinatie van kamperen en een hoge mate van luxe spreekt vakantiegangers enorm aan. Als eigenaar van een camping of andere recreatiegelegenheid is het inspelen op deze nieuwe markt een rendabele investering. Maar dan is het natuurlijk wel belangrijk een safaritent te kopen die aansluit bij uw wensen en bij de doelgroep die u wilt aanspreken. Bij Outstanding hebben we voor iedere ondernemer een safaritent op maat.

glamping tent luxe kamperen

Een op maat gemaakte luxe safaritent kopen

Zoveel mensen, zoveel wensen. En dat geldt natuurlijk ook voor vakantiegangers. Waar de ene vakantieganger op zoek is naar ruimte en luxe, vindt een ander het eigenlijk wel leuk om dagelijks nog de gang naar het sanitair gebouw te maken. Voor alle soorten vakantiegangers hebben wij een safaritent op maat. Van een kleine tent die perfect is voor alleen overnachtingen, tot een luxe lodge met twee terrassen inclusief een aparte zit- en eethoek. En in onze thermotenten kunnen uw gasten het hele jaar door genieten van glamping. Ontdek al onze verschillende tenten en kies degene uit die aansluit bij zowel uw wensen als die van uw gasten.

safaritent kopen als souvenirshop

Ontdek de veelzijdigheid van onze safaritenten

Wist u dat onze safaritenten niet alleen worden ingezet als verblijf voor vakantiegangers, maar ook voor diverse andere doeleinden? Zo misstaan onze lodges niet als sfeervol restaurant of authentieke receptie. Hiermee laat u zeker een onvergetelijke indruk achter bij uw gasten. Daarnaast zijn de tenten perfect in te richten als gezellige groepsaccommodatie. En natuurlijk zijn er diverse andere mogelijkheden.

Wilt u een luxe safaritent kopen met een bijzonder doel? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden, we denken graag met u mee!

Safaritent Kopen Bedrijfsuitjes

Een luxe safaritent kopen in Nederland of (ver) daarbuiten

Onze safaritenten zijn inmiddels niet meer weg te denken uit Nederland én ver daarbuiten. We hebben tenten mogen leveren in tientallen landen en de teller blijft maar oplopen. Onze tenten hebben bewezen ook prima bestand te zijn tegen andere weersomstandigheden dan ons gematigde Nederlandse klimaat. Heeft u een bedrijf in het buitenland en heeft u interesse in één of meerdere van onze safaritenten? Ons deskundige team verzorgt zowel het transport als de montage voor u. Liever zelf bouwen? Met de uitgebreide opbouwhandleiding behoort zelf opbouwen van onze tenten ook tot de mogelijkheden.

safaritent glamping kopen

Een luxe safaritent kopen inclusief bijpassend interieur

Naast ons grote aanbod aan verschillende luxe safaritenten, verzorgen we graag een passend interieur. Daarbij heeft u de keuze uit de Safari Adventure lijn met stoere steigerhouten meubels, of de Glamping Chic interieurlijn waarbinnen u ook weer keuze heeft uit 2 verschillende stijlen. In de meubelcatalogus kunt u op uw gemak alle verschillende mogelijkheden bekijken.

Een luxe safaritent kopen om glamping op uw camping een vliegende start te geven? Bij Outstanding helpen we u met het maken van een rendabele keuze. Vraag vandaag nog uw offerte aan!