De safaritent in een nieuw jasje

En nog heel veel meer nieuws!

Waar moeten we beginnen? Er is veel gebeurd achter de schermen ter voorbereiding op het nieuwe 2020 glampingseizoen. Want zodra veel campings het seizoen afsluiten en de safaritenten winterklaar maken, begint bij ons juist het nieuwe seizoen. Dan staan wij op diverse glamping beurzen, gaan campinghouders weer oriënteren en maken onze bouwteams zich op voor de grote drukte. Kortom, het perfecte moment om u te informeren over alle nieuwe Outstanding trends en ontwikkelingen! Dus neem een momentje en laat u inspireren. Lees meer over onze safaritent in een nieuw jasje. We hebben nogal wat te vertellen namelijk…

Elk jaar verrassen we u graag met iets nieuws; een nieuw model, verbeteringen, een gloednieuwe showroom, noem maar op. Maar dit jaar hebben we maar liefst vier (!) nieuwe lanceringen:

Maar eigenlijk houdt het hier niet op. Zo hebben we sinds kort ook een houten deur in het assortiment, nieuwe adviseurs in o.a. Japan en Amerika, vrachtwagens die geheel in Outstanding stijl de weg opgaan en een ijzeren onderstel om de tenten op te bouwen als u ze liever niet vastzet in de grond. We kunnen nog wel even doorgaan. Maar laten we eerst de belangrijkste vernieuwingen nader toelichten:

Glamping Chic meubels – de luxe van thuis

Om een vooraanstaande rol te blijven spelen, vinden we het belangrijk om te blijven ontwikkelen. De afgelopen jaren hebben we ons gericht op ontwikkelingen binnen ons huidige assortiment safaritenten en steigerhouten meubels. Maar om echt het verschil te maken, wilden we een tweede stijl aanbieden die anders, innovatief en exclusief was. En dat is zeker gelukt met onze Glamping Chic lijn: een breed scala aan exclusieve en luxe meubels!

De safaritent in een nieuw (winter)jasje

We merkten dat er behoefte was aan een glamping tent die jaarrond gebruikt kan worden. Daarnaast bieden we voor locaties met extreme zonkracht beige daken aan, zodat de tenten minder opwarmen. Maar voor koudere oorden konden we nog geen optimale oplossing bieden om onze tenten maximaal te benutten. En zo werd onze thermotent geboren! Het zit namelijk niet in onze aard om nee te verkopen, dus hebben we ons assortiment aangepast op de vraag.

Een geïsoleerde thermotent geeft u de mogelijkheid om jaarrond uw gasten van glamping te laten genieten. In de zomer warmt een thermotent minder op dan een safaritent. En in de winter zorgt het juist voor bescherming tegen kou, wind en neerslag. Dit komt door de sterke panelen die geïsoleerd zijn. Om het kampeergevoel vast te houden, hebben we aan de voorkant gekozen voor een glazen pui. Kunnen uw gasten knus binnen zitten en toch van de omgeving genieten!

Over nieuwe jasjes gesproken…

Onze tenten zijn bestendig tegen alle weersomstandigheden en behoeven weinig onderhoud. Sterker nog, u kunt ze het hele jaar buiten laten staan. Toch zijn er altijd manieren om de levensduur van uw tent te optimaliseren. Daarom hebben wij vanaf heden een set van windbreekgaas aan ons assortiment toegevoegd. Deze groene hoes spant u na het verhuurseizoen om uw safaritent. Zo is uw investering nog beter beschermt tegen zon, regen, wind en aanslag. Terwijl het toch blijft ademen! Perfect toch?

De Safari Cottage, maar nét even anders

De originele Safari Cottage is uitgerust met een prachtig wolfsdak. Heeft u liever een open dak? Dan past de nieuwe Safari Cottage Gable het best bij u. Verder hebben beide modellen dezelfde eigenschappen en voordelen. Beide tenten zijn uitgevoerd met 0,5 meter extra in de breedte ten opzichte van de klassieke safaritent Wood. Dat geeft u meer ruimte om uw tent optimaal in te delen.

Meer weten? Neem gerust contact op

Bent u benieuwd geworden en wilt u meer weten? Neem gerust contact op met onze adviseurs. Zij vertellen u graag meer!

Safari tenten kopen