Aanschaf van uw safaritent

Persoonlijk advies bij de aanschaf van uw safaritent

Zorgen dat u goed geïnformeerd bent is één van de belangrijkste stappen bij de aanschaf van een safaritent. Het is namelijk een investering waar u lang plezier van wilt hebben en dan is het belangrijk dat de tent op alle vlakken aan uw wensen voldoet. Zowel wat betreft de kwaliteit als de uitstraling en de inrichting. Een tent die achteraf te klein blijkt voor uw doeleinden kan een bron van frustratie zijn. Dat willen we uiteraard voorkomen. Daarom kunt u bij Outstanding altijd rekenen op een persoonlijk advies bij de aanschaf van uw safaritent(en). Daarbij bieden we een ruime keuze van tenten, waar zeker een tent bijzit die past bij uw wensen en toekomstplannen.

Outstanding is het adres voor de aanschaf van een safaritent van hoge kwaliteit

Bij Outstanding willen we u alleen het beste van het beste bieden. Daarom kiezen wij altijd weer voor de hoogste kwaliteit. Alle materialen die we gebruiken voor onze tenten zijn het resultaat van zorgvuldige afwegingen. We kiezen bijvoorbeeld voor TenCate tentdoek (één van de koplopers op de markt), maar hebben ook unieke eindkoppelingen ontwikkeld die de levensduur van onze tenten ten goede komen. Bij onze productinformatie leest u alles over onze tenten en de gebruikte materialen.

Wij hebben de safaritent die u zoekt

Naar wat voor tent bent u op zoek? Een compacte tent om de beschikbare ruimte optimaal te benutten? Of een grote tent die genoeg plaats biedt voor grotere gezelschappen? Outstanding heeft tenten in alle modellen en formaten beschikbaar. Van ons kleintje, de Safaritent XS, tot een koninklijke tent, onze Royal Lodge. En natuurlijk alles daar tussenin! De meeste tenten zijn leverbaar in verschillende formaten, waardoor u veel keuze heeft. Daarnaast is het altijd mogelijk een tent wat aan te passen zodat hij helemaal voldoet aan uw wensen. We vertellen u graag meer over alle mogelijkheden in een persoonlijk gesprek.

Van een advies op maat tot de inrichting van uw tent

Outstanding biedt optimale service van begin tot eind. Bent u zich aan het oriënteren op het starten van een glamping? We denken mee over alle aspecten die erbij komen kijken en bieden hulp bij het opstellen van uw bedrijfsplan. Natuurlijk geven we ook advies over welke tent het beste past bij uw wensen. Daarnaast kunt u wat betreft het transport, de opbouw en de eventuele inrichting op ons rekenen. Uiteraard mag u ook zelf de tent opbouwen, met onze handige opbouwhandleidingen gaat dit zeker lukken. Zo maken we de aanschaf van een safaritent graag zo zorgeloos mogelijk voor u.

Jarenlang plezier van de aanschaf van uw safaritent

Wilt u ook jarenlang plezier hebben van uw safaritent? Kies dan voor Outstanding. Al bij de keuze van de tent denken we met u mee: past deze tent bij uw huidige bedrijf, maar voldoet de tent ook aan uw plannen voor de toekomst? Dankzij het gebruik van hoogwaardige materialen is de levensduur van onze tenten maar liefst 10 jaar. 10 jaar lang waarin u nauwelijks omkijken heeft naar de tent. Door de lange levensduur mag u dan ook een hoog rendement verwachten. Benieuwd naar een persoonlijke rendementsberekening of meer informatie over ons en onze tenten? Neem vandaag nog contact op!