Wat maakt een luxe safaritent een fijn vakantieverblijf?

Overweegt u een luxe safaritent te kopen voor op uw vakantiepark of camping? Bij Outstanding hebben we luxe safaritenten die zeker een aanwinst zullen vormen voor uw bedrijf. Het doorbrengen van de vakantie in een safaritent wordt steeds populairder. Veel mensen ontdekken het glamorous kamperen, oftewel, glamping. Want wat is er nu fijner dan alleen aan alle kleding te hoeven denken bij het op vakantie gaan? Daarnaast spreekt de combinatie met het buitenleven veel mensen aan. En dat zijn niet de enige voordelen van een luxe glampingtent.


ADVIES EN OFFERTE OP MAAT ADVIES EN OFFERTE
OP MAAT

FOCUS OP KWALITEIT VAN PROCES TOT PRODUCT FOCUS OP KWALITEIT
VAN PROCES TOT PRODUCT

RUIME ERVARING: 720+ PROJECTEN RUIME ERVARING:
720+ PROJECTEN

Geen zorgen bij slecht weer in een luxe safaritent

Bij een gewone tent gaat er nog weleens wat mis als het weer tegen zit. Een luifel die kapot waait, lekkages of zelf water wat de tent binnenstroomt. In een luxe safaritent hoeven uw gasten zich hier geen zorgen om te maken. Onze safaritenten hebben met hun stevige constructies namelijk geen last van deze ongemakken. En doordat de tenten van de grond af worden gebouwd, is ook binnenstromend water geen probleem. Dus of het nu waait of regent, uw gasten kunnen rustig gaan slapen. Op hun fijne bed met echt matras.

Download onze brochure en ontdek ons brede aanbod

Wilt u starten met uw glamping avontuur? Of bent u van plan uw huidige camping of vakantiepark uit te breiden? Bekijk dan onze brochure, boordevol glamping inspiratie.

Een goede nachtrust in een luxe safaritent

Een goed matras is voor veel gasten een extra reden om voor een safaritent te kiezen. Want waarom duurt het altijd zo lang om luchtbedden op te pompen en lijkt er elke vakantie minstens één lek te gaan? Gun uw gasten de luxe van een goede nachtrust, zonder lekke luchtbedden en gewurm in slaapzakken die te klein zijn. In onze safaritenten passen meerdere slaapkamers, die van elkaar worden gescheiden door houten wanden of canvas, voor meer privacy.

Luxe meubilair in een luxe safaritent

Bij een luxe safaritent hoort natuurlijk ook bijpassend meubilair. Daarom koopt u bij ons bij uw safaritent ook stoer steigerhouten meubilair. Uiteraard grondig geschuurd, zodat uw gasten zorgeloos genieten op de banken en stoelen. Daarnaast zijn alle meubels behandeld met een vuil- en waterafstotende coating. Naast luxe meubels, leveren wij ook badkamers en geheel ingerichte keukens bij uw safaritenten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw camping of vakantiepark? Vraag vrijblijvend meer informatie aan.

 

Informatie aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden en prijzen? Vraag vrijblijvend meer informatie aan over onze safaritenten en lodges. Onze glamping experts adviseren u graag over onze modellen en de actuele prijzen.

Heeft u nog een vraag?
Neem contact op met
Richard en hij helpt u verder met uw plannen!

Onze partners