Een safaritent kopen met sanitair

De voordelen van een safaritent met sanitair

Als u een safaritent koopt heeft u de keuze een safaritent met sanitair of een safaritent zonder sanitair te kopen. Soms wordt er voor gekozen een safaritent te kopen zonder sanitair, zodat er meer ruimte in de tent is voor andere toepassingen. Zo kan er bijvoorbeeld meer slaapruimte gecreëerd worden en kunnen er dus meer mensen in een tent verblijven. Maar het kopen van een safaritent met sanitair kan ook erg aantrekkelijk zijn.

We vertellen graag meer over alle voordelen van de aanschaf van een safaritent met sanitair:

luxe glamping tent met sanitair

Een safaritent met sanitair biedt uw gasten meer comfort

Verblijven in een safaritent wordt niet voor niets glamping genoemd. Uw gasten kiezen voor een safaritent omdat ze wel graag het buitenleven willen ervaren, maar meer comfort willen dan in een gewone tent. Veel ruimte en goede bedden horen daar zeker bij. Maar een ander groot voordeel is het hebben van eigen sanitair. Hoewel het ‘met de toiletrol over de camping lopen’ sommige mensen aanspreekt, vinden de meeste mensen het toch prettiger over eigen sanitair te beschikken. Ook hygiëne speelt hierbij voor veel mensen een rol. Het comfort van uw gasten wordt dus zeker verhoogt door een safaritent met sanitair.

Geen zorgen over sanitair op loopafstand

Voor normale kampeerplaatsen is het belangrijk dat het sanitair op kleine loopafstand is voor de gasten. U wilt de gasten die gebruik willen maken van het toilet, immers niet de hele camping over laten lopen. Door het plaatsen van safaritenten met sanitair bespaart u zichzelf deze moeite. De tenten kunnen geplaatst worden waar u wilt, omdat u geen rekening hoeft te houden met de afstand tot gemeenschappelijk sanitair. En wellicht heeft u überhaupt geen sanitair op uw park, wat het aanschaffen van een safaritent met sanitair nog aantrekkelijker maakt. En zeker als er een regenbui over uw camping trekt, zullen uw gasten in de safaritenten zich gelukkig prijzen met hun eigen sanitair.

Deze safaritenten met sanitair vindt u bij Outstanding

Wilt u één of meerdere safaritenten met sanitair gaan aanschaffen voor uw bedrijf? Bij Outstanding hebben we een ruime selectie van safaritenten waarbij u een luxe badkamer kunt laten plaatsen. Op onze kleinste safaritent na, kunnen we al onze safaritenten leveren met sanitair. Gaat u voor een compacte tent met zoveel mogelijk rendement per vierkante meter, of pakt u graag groots uit met één van onze lodges? Neem een kijkje bij onze verschillende safaritenten om te zien welke tent het beste past bij uw park.

Leverancier safaritenten en lodgetenten

Echte glamping met een safaritent met sanitair

Al met al zijn er veel voordelen verbonden aan het aanschaffen van een safaritent met sanitair. Van meer comfort en hygiëne voor uw gasten, tot het logistieke deel, waarbij u zich geen zorgen hoeft te maken over de afstand naar het gemeenschappelijke sanitair. Voor veel mensen is glamping verbonden met een bepaald niveau van luxe. In onze safaritenten met sanitair zullen zij deze luxe zeker ervaren.

Heeft u al een kijkje genomen bij onze safaritenten en safari lodges? Welke van onze modellen komt op uw park het beste tot zijn recht? Neem contact op of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Lodgetent met sanitair