Een ruim aanbod aan luxe tenten

Maak kennis met ons ruime aanbod aan luxe tenten

Luxe glamping tenten worden een steeds vaker geziene accommodatie op campings, maar ook bij andere recreatieparken. En dat is niet vreemd, want uw gasten zijn ook steeds vaker op zoek naar zo’n luxe accommodatie! Heeft u een camping, dan zult u de verschuiving waarschijnlijk steeds meer merken. Uw gasten willen graag gemak en comfort op vakantie. En het belangrijkste: Ervaringen opdoen! En die bijzondere ervaring zullen ze zeker hebben in een luxe tent van Outstanding. Onze tenten zijn zowel van binnen als buiten een lust voor het oog. Met zulke blikvangers op uw terrein trekt u zeker de aandacht van nieuwe potentiële gasten.

luxe kamperen met safaritent

Maak kennis met de luxe tenten van Outstanding

Outstanding laat u graag kennis maken met de wereld van luxe tenten. Want dat is waar wij helemaal thuis in zijn! Van onze grote royale lodge tot de kleine, maar niet minder luxe trekkerstent, wij hebben de perfecte tent voor uw gasten!

Bekijk al onze tenten om te zien welke tent aansluit bij uw wensen. Is onze Compact de tent waar u naar op zoek bent? Of laat de Medley Lodge uw hart sneller kloppen? We helpen u graag met het maken van de juiste keuze voor uw gasten.

Luxe tenten van de hoogste kwaliteit

Bij de aanschaf van luxe tenten is de kwaliteit van de tenten een belangrijk punt. U wilt immers zo lang mogelijk profijt hebben van uw investering! Daarnaast is de veiligheid van uw gasten die in de tenten verblijven van belang. Of dat nu om glamping gaat, of om één van de vele andere activiteiten waar onze luxe tenten geschikt voor zijn. Door het gebruik van materialen van hoge kwaliteit, kunnen we voor elk van onze tenten deze kwaliteit garanderen. En ons continue innovatie maakt dat onze tenten een levensduur hebben van maar liefst 10 jaar!

lodge tent luxe kamperen

Een bijzonder verblijf in onze tenten

U gunt uw gasten toch ook een bijzonder verblijf? Of het nu om een glampingvakantie gaat of om een diner in een tot restaurant omgebouwde tent. Het grote voordeel van onze tenten is dat uw gasten van alle gemakken zijn voorzien en tegelijkertijd toch volop van het buitenleven kunnen genieten. Zo hebben onze tenten grote ramen, waardoor buiten helemaal naar binnen komt. En voor die warme zomeravonden zijn al onze tenten voorzien van een ruim overdekt terras. Maar ook voor de winter zijn onze luxe tenten de juiste keuze: maak kennis met onze geïsoleerde thermotenten!

luxe glamping lodge compleet

Welke van onze luxe tenten past bij uw perfecte plaatje?

Luxe tenten van hoge kwaliteit en daarnaast een lust voor het oog: die vindt u bij Outstanding! En niet alleen met de tent zelf, ook met het interieur helpen we u graag verder. Van stoer steigerhout tot een echte hotelbeleving: kies precies dat meubilair wat past bij uw wensen.

Benieuwd naar alle diensten van Outstanding, zoals transport en opbouw in binnen- en buitenland? Of wilt u een persoonlijke berekening van het rendement van uw nieuwe tenten? Ook kunt u altijd bij ons terecht voor een rondleiding door onze showroom om al onze tenten van dichtbij te bekijken. We hopen u snel te verwelkomen bij Outstanding!