Een luxueus verblijf voor uw gasten in een safari tent

Een luxueus verblijf voor uw gasten in een safari tent

Een safari tent is de perfecte manier om uw gasten een luxe en unieke accommodatie te bieden. Glamping in een safari tent wordt namelijk steeds populairder. Mensen ervaren het comfort van thuis, maar genieten ondertussen volop van het buitenleven. Want juist dat buitenleven maakt kamperen zo aantrekkelijk. En wat is er nu fijner dan na een lange dag in de buitenlucht, in een fijn bed te slapen in plaats van op een vaak oncomfortabel luchtbed? Vergroot uw publiek en biedt met onze tenten een unieke ervaring aan uw gasten. Welke van onze luxe safaritenten past het beste bij uw doelgroep?

Bijzondere mogelijkheden met de luxe safaritenten van Outstanding

De vakantieganger van nu wil graag een vakantie met een bijzonder verhaal. En dat is precies wat wij mogelijk maken met onze safari tenten. Uw gasten zullen zeker positief verrast zijn door de combinatie van een stoere uitstraling en de hoge mate van luxe van onze tenten. Extra uitpakken? Kies voor de Medley Lodge met een glijbaan en klimmuur ín de tent! En wilt u er graag tussenuit springen, kies dan voor een tent op hoogte! Onze Safaritent XS kan namelijk enkele meters boven de grond worden geplaatst. Uw gasten hebben een spectaculaire slaapplaats en het is een uitstekende manier om de aanwezige ruimte optimaal te benutten.

Maak de glamour compleet met een luxueus interieur

Een luxe verblijf is natuurlijk niet compleet zonder een luxe interieur. Ook daarvoor bent u bij Outstanding aan het juiste adres. U heeft bij ons keuze uit ofwel een stoer interieur van steigerhout, onze Safari Adventure lijn, of ons Glamping Chic interieur. Binnen de Glamping Chic hebben we twee stijlen. Stockholm is een stijl met witte meubels en een natuurlijke uitstraling. De Parijs stijl straalt pracht en weelde uit met gouden en zwarte details. Heeft u een passend interieur gevonden? Het is mogelijk om niet alleen de opbouw van de tent, maar ook de gehele inrichting van uw tent(en) te laten verzorgen door ons team. Op die manier heeft u nergens omkijken naar!

Ook in het buitenland uw safari tent volledig opgebouwd

Koopt u luxe safaritenten bij Outstanding, dan bepaalt u zelf hoe het verder verloopt. Wilt u zelf de tent opbouwen? Dan voorzien we u van een duidelijke bouwhandleiding. Maar ons team bouwt de tent ook graag voor u op. Zowel in Nederland als in het (verre) buitenland verzorgen wij zowel het transport als de opbouw van de tenten. Het maakt dus niet uit waar uw camping zich bevind, u kunt altijd rekenen op onze Outstanding service. Plannen voor glamping in het buitenland? We hebben adviseurs in diverse landen, die u kunnen adviseren over de lokale markt.

Safari tenten, een rendabele investering

Wilt u een manier om meer gasten naar uw camping te trekken? Dan is het aanschaffen van een safari tent een slimme stap. Daarnaast is een safari tent een zeer rendabele investering. Afhankelijk van de tent en het aantal bezoekers hebben onze tenten een aantrekkelijke terugverdientijd.

Heeft u vragen over de safari tent die het beste past bij uw wensen? Of wilt u direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neem contact met ons op en laat u verrassen door de vele mogelijkheden van onze safari tenten!

Safaritent hoge kwaliteit