Een luxe safaritent voor uw glamping

Luxe safaritent voor uw glamping kopen

Een safaritent voor uw glamping kopen die volledig aansluit bij al uw wensen? Daarvoor moet u bij Outstanding zijn. In ons ruime aanbod van safaritenten zit namelijk ongetwijfeld die safaritent waar u naar op zoek bent. En moet die tent net wat langer of anders ingedeeld? Geen probleem! Ons enthousiaste team gaat graag nét dat stapje verder om u als klant te verrassen met het perfecte eindresultaat. Dit heeft al geleid tot bijzondere realisaties. Zo is het mogelijk een safaritent enkele meters boven de grond te laten plaatsen! Laat u verrassen door de vele mogelijkheden van onze Outstanding safaritenten.

Glamping tent kopen met hoge levensduur

Een safaritent voor glamping kopen voor het aantrekken van extra publiek

Voor campinghouders is een safaritent kopen een uitstekende manier om een extra publiek aan te trekken. Want hoewel veel mensen houden van het echte campinggevoel, schrikt al het gedoe rondom een eigen tent hen af. Het meenemen van de tent en alle inventaris, het opbouwen en weer afbreken, het brengt een hoop extra zorgen mee. Juist voor deze mensen is het verblijven in een safaritent zeer aantrekkelijk. Wel alle voordelen van kamperen, zoals veel buiten zijn en de gezelligheid van een camping ervaren, maar niet alle bijbehorende rompslomp rondom een eigen tent of caravan.

safaritent glamping luxe kamperen

Een glamping safaritent kopen op maat

Wat voor doelgroep wilt u graag aanspreken met uw glamping accommodaties? Wilt u gezinnen met jonge kinderen ontvangen of richt u zich juist op koppels? We hebben een uiteenlopend aanbod van safaritenten, safarilodges en thermotenten. Daardoor zit er altijd wel een tent bij die past bij uw wensen. Elke tent is namelijk in meerdere formaten beschikbaar. Van een luxe trekkerstent tot een fijne gezinstent, we maken uw safaritent met plezier op maat! Neem dus zeker contact met ons op voor het bespreken van uw wensen.

luxe kamperen met safaritent

Profiteer van de lange levensduur van onze safaritenten

Als u ervoor kiest te investeren in een safaritent, wilt u natuurlijk lange tijd plezier hebben van die investering. Bij Outstanding besteden we dan ook veel aandacht aan de kwaliteit van onze tenten. Door het gebruik van duurzame materialen en altijd te blijven nadenken over innovatieve oplossingen, hebben onze safaritenten een levensduur van maar liefst 10 jaar! Wilt u de levensduur van uw safaritenten nog verder optimaliseren? Door de aanschaf van een winterhoes beschermt u uw tenten in de winter tegen de weersinvloeden en kan u de levensduur nog verder verlengen.

Een wereldwijde passie voor glamping

Hoewel het hoofdkantoor van Outstanding is gevestigd in Nederland, gaan we met onze passie voor safaritenten de hele wereld over! Onze safaritenten zijn inmiddels in ca. 50 landen te vinden. We hebben in diverse landen een adviseur die u alles kan vertellen over de lokale markt. Inspiratie opdoen? Bekijk eens het overzicht van de safaritenten bij onze klanten. En waar ter wereld uw camping zich ook bevind, u kunt altijd rekenen op onze uitstekende service. We verzorgen graag het transport, de opbouw én de inrichting voor u.

Heeft u ook interesse om een luxe safaritent voor glamping kopen bij Outstanding? Vraag meer informatie aan via de website of neem direct contact op!